Dział Ogólny > PES 2014
Tryb Master League Online
sanczez87:
witam mam pewien problem. Od kad zaczolem grac w ML online okolo 50% meczy rozlacza mnie jeszcze nim pojawi sie moj przeciwnik i wynik jest na moja niekorzysc...pojawia sie standardowy komunikat ze connection witch other user have been lost czy cos w tym stylu...przez co mam wspolczynink B couretsy i mnostwo niezawinionych porazek. Ktos z was mial podobny problem? co mozna z tym zrobic? Internet mam ok ,download 30 mb/s upload 2mb/s ,ping test pokazal w granicach 30. Antywirus jest wylaczony bo myslalem ze to on blokuje ale nie...
kristof080:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam mam pewien problem. Od kad zaczolem grac w ML online okolo 50% meczy rozlacza mnie jeszcze nim pojawi sie moj przeciwnik i wynik jest na moja niekorzysc...pojawia sie standardowy komunikat ze connection witch other user have been lost czy cos w tym stylu...przez co mam wspolczynink B couretsy i mnostwo niezawinionych porazek. Ktos z was mial podobny problem? co mozna z tym zrobic? Internet mam ok ,download 30 mb/s upload 2mb/s ,ping test pokazal w granicach 30. Antywirus jest wylaczony bo myslalem ze to on blokuje ale nie...
--- Koniec cytatu ---
Sprobuj w opcjach ustawic Port Setting na AUTO.
sanczez87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESprobuj w opcjach ustawic Port Setting na AUTO.
--- Koniec cytatu ---
w tych opcjach poczatkowych? UDP port mam na auto (5739)
mandi94:
Witam. Panowie mam problem, mianowicie jak włączam tryb MLO, to podczas meczu za każdym razem gdy podaje na wyjście to zawodnik, który otrzymuje to podanie od razu zagrywa tą piłkę mimo iż nic nie naciskam ... ktoś wie o co chodzi ? ??? z góry dziękuje za odpowiedź.
Maczeti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Panowie mam problem, mianowicie jak włączam tryb MLO, to podczas meczu za każdym razem gdy podaje na wyjście to zawodnik, który otrzymuje to podanie od razu zagrywa tą piłkę mimo iż nic nie naciskam ... ktoś wie o co chodzi ? ??? z góry dziękuje za odpowiedź.
--- Koniec cytatu ---
Witam, mam sporadycznie coś takiego, ja podaje, na wyjście rzadko, spróbuj przed przyjęciem piłki od razu skierować zawodnika tam gdzie chcesz, żeby biegł, ewentualnie RT (gram na padzie, to takie ładne przyjęcie jest)
Nawigacja
[#] Następna strona