czubi84, z czasem sie nauczysz. początkowo też mialem trudności z przeprowadzeniem skladnej akcji i zdobyciem gola, ale zacząłem gre w 2014 od poziomu professional. teraz rozegralem już ok 80 meczow w ML, gram na superstar i niekiedy martwię się, że zbyt łatwo strzelam gole. są mecze gdzie bez większego wysiłku strzelam 3-4 bramki, chociaż nie ma zasady..
trzeba tez zawsze grac do końca bo już nieraz mialem sytuacje, ze prowadzilem 2 bramkami, a skonczylo sie na remisie. to jest duzy plus, ale czesto sędzia przeciąga z koncowym gwizdkiem i np 2 min po czasie gry można wladowac lub stracic brame
myślę że w nowej aktualizacji powinni usprawnic pressing przeciwnika, bo grając ze slabszymi druzynami obroncy zbyt malo podchodza do napastnikow, często bez sensu czekają az odda sie strzal.
czubi, w czym konkretnie masz problem ze strzelaniem? bramkarz za dobrze broni, czy leca strzaly obok bramki?wlacz sobie trening przy ustaleniach strzalow na advanced i wtedy bez problemu nauczysz sie strzelac dokladnie tam gdzie miales zamiar.
pamietah ze przy strzale kierujac lewy analog np na północny zachod - strzelisz po ziemi, a polnocny wschod - w okienko. nie wychylaj galki na maxa a wtedy bedziesz trafial
kwestia oszukania bramkarza to już inna sprawa.
po wyeliminowaniu kilku bledow jak np:
fatalna gra bramkarzy przy dosrodkowaniach i niekiedy brak przyjęcia pilki (czasem zawidnik do którego jest adresowana piłka glupkowato mija sie z nią) i oczywiście dodaniu twarzy przynajmniej 100najlepszych graczy gra w mojej opini będzie zaslugiwala na ocene 8/10.
wersja beta (czyli ta, którą wypuscili w dniu premiery) ma u mnie ocene 6, ponieważ niepoważne jest inkasowac pieniądze ze pełną wersje gry, a wydac nieskończony produkt..