Autor Wątek: NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2014 V 1.0 Dyskusja, komentarze, błędy, problemy i  (Przeczytany 35159 razy)

Offline kriss12

• Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 53
  • Na forum od: 14.07.2010r.
  • Gram w: PES 2017
tak jak myślałem ze jak zainstaluje pesedit to będzie okey i się nie myliłem
u mnie jest wszystko oki .
Może coś źle zainstalowaliście , bo na pewno takiego błędu w spolszczeniu nie ma  bo to jest pierwsze co sprawdzamy a każdy gra np mecze towarzyskie ( ja też i takiego błędu nie widzę)
zainstalujcie sobie jeszcze raz od nowa wszystko i powinno być (polecam pes od reloaded ) a jak nie to grajcie po angielsku
bo spolszczenie jest okey.

Offline Fabek9

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 01.03.2012r.
  • Gram w: Pes
tak jak myślałem ze jak zainstaluje pesedit to będzie okey i się nie myliłem
u mnie jest wszystko oki .
Może coś źle zainstalowaliście , bo na pewno takiego błędu w spolszczeniu nie ma  bo to jest pierwsze co sprawdzamy a każdy gra np mecze towarzyskie ( ja też i takiego błędu nie widzę)
zainstalujcie sobie jeszcze raz od nowa wszystko i powinno być (polecam pes od reloaded ) a jak nie to grajcie po angielsku
bo spolszczenie jest okey.

Hmm, za pierwszym razem jak zainstalowałem pod wersję pesedit, to mi zmieniło na portugalski. Próbowałem innych możliwości, ale też nie działa. Nie da rady bez fileloadera ?

Offline lukakosa

• Zasłużony
  • *
  • Dostał Piw: 37
  • Na forum od: 10.01.2011r.
  • Madridistas :)
    • Status GG
    • Barcelona jest modą,Real legendą
  • Gram w: ...
ale chcac mieć spolszczenie musisz mieć fileloadera bo inaczej nie będziesz miał spolszczenia .

Pozatym dziwne bo  mi gra chodzi bez problemów na kazdym patchu ale zaraz sprawdze na pesedit 1.2
to wam powiem
jak gram na czystym oryginalnym pesie bez fileloadera i ma  spolszczenie i wszystko działa dobrze...przy instalowaniu musiałem wybrać opcje z peseditem bo przy innych opcjach nie działało co mnie zdziwiło trochę...ale jest ok wszystko :)

Offline banan033

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 30.10.2012r.
PROSZĘ O POMOC
wgrałem spolszczenie i teraz mam wszystko w jakimś innym języku i nie mogę tego usunać

Offline lukakosa

• Zasłużony
  • *
    • Status GG
PROSZĘ O POMOC
wgrałem spolszczenie i teraz mam wszystko w jakimś innym języku i nie mogę tego usunać
masz pacze lub używasz fileloadera??

Offline kriss12

• Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 53
  • Na forum od: 14.07.2010r.
  • Gram w: PES 2017
jak gram na czystym oryginalnym pesie bez fileloadera i ma  spolszczenie i wszystko działa dobrze...przy instalowaniu musiałem wybrać opcje z peseditem bo przy innych opcjach nie działało co mnie zdziwiło trochę...ale jest ok wszystko :)
lukakosa ale jak instalowałeś instalkę pod pesedit to instalka ci właśnie wgrała już fileloadera ale tak ma być i jest prawidłowo

Offline lucas032

• Amator
  • *
  • Na forum od: 06.10.2013r.
Jak to pobrać? Bo po kliknięciu w ad.fly na skip przenosi mnie na stronę pes-poland a tu to już w ogóle nie ma linku, żeby pobrać to spolszczenie. POMOCY.

Offline lukakosa

• Zasłużony
  • *
    • Status GG
lukakosa ale jak instalowałeś instalkę pod pesedit to instalka ci właśnie wgrała już fileloadera ale tak ma być i jest prawidłowo
a no faktycznie :) ale ja nie mam żadnych paczy a jak instalowałem bez paczy 1 opcja to nic nie dało to czemu tak jest a powinno być ok??
Jak to pobrać? Bo po kliknięciu w ad.fly na skip przenosi mnie na stronę pes-poland a tu to już w ogóle nie ma linku, żeby pobrać to spolszczenie. POMOCY.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2013, 18:27:55 wysłana przez lukakosa »

stanek1983

• Gość
macie tu bezpośredni link ze strony:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline lukakosa

• Zasłużony
  • *
    • Status GG
kriss12 muszę cię z przykrością poinformować że te spolszczenie nie działa z inna opcja jak pesedit wgrywając fileloadera...mam oryginalna grę i kombinowałem i nie działa opcja na czysta grę i inne pacze...

Offline lucas032

• Amator
  • *
Wgrałem na PesEdit Patch 1.2 i nawet nie uruchamia się gra. Lipa straszna. Czeka mnie reinstalka.
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2013, 18:56:33 wysłana przez lucas032 »

Offline MichW

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 21.06.2009r.
  • Od kołyski, aż po grób: Stilon Gorzów ZKS :)
  • Gram w: PES 2013
Wszystko pięknie działa na czystej wersji. Gratulacje ;)
Chcesz dorobić sobie na szybko 15$? Pisz GG: 7886524

Offline lucas032

• Amator
  • *
Działa także na PesEdit 1.2 ale ciekawa rzecz. Musiałem rozłączyć internet i wtedy uruchomiło grę i musiałem wyłączyć automatyczne logowanie w ustawieniach sieci. Teraz net mam podłączony i gra działa.

Offline lukakosa

• Zasłużony
  • *
    • Status GG
Wszystko pięknie działa na czystej wersji. Gratulacje ;)
i co wybrałeś opcje czysta wersja i wszystko działa ??jak ja instalowałem tak to dalej był angielski...mało tego jak zmieniłem nazwe spolszczenia na tureckie to jak wybieralem w grze tureckie po zamienieniu plików to było dalej po turecku...
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2013, 20:10:29 wysłana przez lukakosa »

Offline Fabek9

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 01.03.2012r.
  • Gram w: Pes
i co wybrałeś opcje czysta wersja i wszystko działa ??jak ja instalowałem tak to dalej był angielski...mało tego jak zmieniłem nazwe spolszczenia na tureckie to jak wybieralem w grze tureckie po zamienieniu plików to było dalej po turecku...

Dokładnie, na czystą wersje nie działa. W instalce wrzucony jest prawdopodobnie oryginalny plik zamiast polskiego.

Offline lukakosa

• Zasłużony
  • *
    • Status GG
no też tak myślę...działa tylko opcja z peseditem instalującą fileloadera a 2 pozostałe nie działają:( czekamy na nowy dobry download :( a tu jest opisane (po zalogowaniu ) dlaczego tak się dzieje REJESTRACJA lub LOGOWANIE
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2013, 22:24:24 wysłana przez lukakosa »

Offline Damian1

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 09.12.2012r.
Wszystko dziala pieknie :)Troszke bylo klopotow ale sie udalo, szkoda tylko ze na IRC tyle ludzi siedzi a nikt niechce pomoc.Jak sie daje piwka?

Offline lukakosa

• Zasłużony
  • *
    • Status GG
Wszystko dziala pieknie :)Troszke bylo klopotow ale sie udalo, szkoda tylko ze na IRC tyle ludzi siedzi a nikt niechce pomoc.Jak sie daje piwka?
podziękuj za pomoc się wciska :)

Offline MichW

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 21.06.2009r.
  • Od kołyski, aż po grób: Stilon Gorzów ZKS :)
  • Gram w: PES 2013
Czystą wersje na początku próbowałem, ale wtedy instaluje się wersja angielska. Ja używam fileloadera z drobnymi dodatki + w instalce wybrałem "inne patche" i wtedy działa na czystej ;)
Chcesz dorobić sobie na szybko 15$? Pisz GG: 7886524

Offline lukakosa

• Zasłużony
  • *
    • Status GG
Czystą wersje na początku próbowałem, ale wtedy instaluje się wersja angielska. Ja używam fileloadera z drobnymi dodatki + w instalce wybrałem "inne patche" i wtedy działa na czystej ;)
no to ja miałem czysta wersje bez fileloadera no i wybrałem wersje z peseditem i też jest ok...a to dlatego że z oryginalna wersja z DLC pobranym nie działa bo plik językowy jest w DLC a nie w Dat...tak jest na stronie z spolszczeniem...tak tez jest w sumie ok chociaż twarzy powrzucałem sobie do fileloadera  :) bo stroje to sam porobiłem :P

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer