Autor Wątek: NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2014 V 1.0 Dyskusja, komentarze, błędy, problemy i  (Przeczytany 35160 razy)

Offline Bright

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 08.11.2013r.
Wywala karierę przy ustalaniu rankingu reprezentacji :/ Nie przetłumaczona także pomoc po wejściu w ścieżki dźwiękowe ;) . Najgorsze jest to ze mi ta kariere wywala :/ Tak to super spolszczenie :D

Offline kriss12

• Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 53
  • Na forum od: 14.07.2010r.
  • Gram w: PES 2017
Siema panowie widzę że jednak błędy z wywalaniem są , spodziewaliśmy się tego ale nie wiedzieliśmy że to będzie aż tyle ,przykro nam że niestety tak wyszło ale u nasz beta testy przebiegły dobrze raz nam tylko wywaliło naprawiliśmy i było oki ,tylko to jest tak że tutaj więcej ludzi już gra w pesa i pewnie nie jeden z was zaszedł dalej niż my i może dlatego .

Jeśli wam bedzie wywalać dajcie sobie język angielski a potem powróćcie na polski.

PS.

jeśli macie błędy piszcie gdzie co i jakie a jeśli macie może save gdzie będzie was wywalać to możecie mi podesłać save na pw i napisać jakiego patcha używacie.
Postaramy sie te wszystkie błędy poprawić w wersji 1.1 aby wam nie wywalało.

pozdrawiam kriss12

Offline dj79

• Starszy junior
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 13.05.2009r.
Chyba rozwiązałem problem z wywalaniem w momentach o,których wcześniej pisałem .Z folderu Fileloader usunąłem pliki o nazwie KitLoader.dll oraz KitLoader.log .Spróbujcie,może wam to pomoże.Spolszczenie w wersji na pesedit.

Offline genius015

• Amator
  • *
  • Na forum od: 09.11.2013r.
    • Status GG
Hej.
Mam taki problem:
Otóż gram C.Ronaldo w karierze Zostań Legendą. Grę mam spolszczoną, używam PESedit i Fileloadera wgrałem tam kilka modów takich jak Realistyczne niebo, nowe Loga itd...
Wszystko było ok ale do czasu, gdy wygrałem finał Europa League i już skończył się mecz finałowy (ostatni w sezonie) i po tym meczu gra przestaje działać .. Gdy wczytywałem swoją kariere to gra przestawała działac .. Usunołem wszystkie swoje mody , zostawiłem tylko Fileloader, Spolszczenie i Pesedit dalej to samo.. Gdy wgrałem wszystkie mody  i usunołem Spolszczenie  gra działała i nadal działa tylko, że po Angielsku ;/
Dodam jeszcze tylko tyle, że ten problem jest po zakończeniu Sezonu.. Wczesniej jest wszystko ok
Wie ktoś jak naprawić ten problem ? Będę bardzo Wdzięczny ;-)

Offline andros84

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 07.11.2011r.
Jak ściągnąć to spolszczenie? wchodze na tamtą strone i mam te spolszczenie ale nigdzie nie moge wciśnąć żeby pobrało

Offline pietryk

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 06.10.2013r.
    • Status GG
  • Gram w: ...
Jak ściągnąć to spolszczenie? wchodze na tamtą strone i mam te spolszczenie ale nigdzie nie moge wciśnąć żeby pobrało

Musisz byc zarejestorwany na tej stronie

Offline lukakosa

• Zasłużony
  • *
  • Dostał Piw: 37
  • Na forum od: 10.01.2011r.
  • Madridistas :)
    • Status GG
    • Barcelona jest modą,Real legendą
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline MichW

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 21.06.2009r.
  • Od kołyski, aż po grób: Stilon Gorzów ZKS :)
  • Gram w: PES 2013
Hej.
Mam taki problem:
Otóż gram C.Ronaldo w karierze Zostań Legendą. Grę mam spolszczoną, używam PESedit i Fileloadera wgrałem tam kilka modów takich jak Realistyczne niebo, nowe Loga itd...
Wszystko było ok ale do czasu, gdy wygrałem finał Europa League i już skończył się mecz finałowy (ostatni w sezonie) i po tym meczu gra przestaje działać .. Gdy wczytywałem swoją kariere to gra przestawała działac .. Usunołem wszystkie swoje mody , zostawiłem tylko Fileloader, Spolszczenie i Pesedit dalej to samo.. Gdy wgrałem wszystkie mody  i usunołem Spolszczenie  gra działała i nadal działa tylko, że po Angielsku ;/
Dodam jeszcze tylko tyle, że ten problem jest po zakończeniu Sezonu.. Wczesniej jest wszystko ok
Wie ktoś jak naprawić ten problem ? Będę bardzo Wdzięczny ;-)

Musisz zmienić na ten mecz/mecze wersję językową na inną. Możesz również podać krissowi/tommowi info gdzie dokładnie jest problem, aby mogli go naprawić ;)
Chcesz dorobić sobie na szybko 15$? Pisz GG: 7886524

Offline matyjasik90

• Asystent trenera
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 24.04.2012r.
Musisz zmienić na ten mecz/mecze wersję językową na inną. Możesz również podać krissowi/tommowi info gdzie dokładnie jest problem, aby mogli go naprawić ;)

ja też mam tak grałem ostatni mecz w sezonie juventusem i mnie wywalało na ten mecz zmieniłem na angielski zagrałem i jest ok

Offline andros84

• Starszy junior
  • *
Zainstalowalem spolszczenie i nie mam w opcjach żeby wybrać język polski. Dlaczego? Może w zły katalog to wgrywam? Podpowie mi ktoś?  Instaluje w katalog z grą

Offline MichW

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 21.06.2009r.
  • Od kołyski, aż po grób: Stilon Gorzów ZKS :)
Zainstalowalem spolszczenie i nie mam w opcjach żeby wybrać język polski. Dlaczego? Może w zły katalog to wgrywam? Podpowie mi ktoś?  Instaluje w katalog z grą
Wybierz przy instalacji wersję "Inne patche"
Chcesz dorobić sobie na szybko 15$? Pisz GG: 7886524

Offline lukakosa

• Zasłużony
  • *
    • Status GG
lub ja masz oryginalna grę to wybierz opcje z peseditem...

Offline andros84

• Starszy junior
  • *
Zainstalowalem spolszczenie i wgralem plik tak jak pisze w instrukcji. Na 2 sposoby. W tej bez modów i w tej ostatniej. I nie mam gry spolszczonej. Nie używawam żadnych peseditów i nic innego i nie działa. Jakieś sugestie?

Offline lukakosa

• Zasłużony
  • *
    • Status GG
Zainstalowalem spolszczenie i wgralem plik tak jak pisze w instrukcji. Na 2 sposoby. W tej bez modów i w tej ostatniej. I nie mam gry spolszczonej. Nie używawam żadnych peseditów i nic innego i nie działa. Jakieś sugestie?
no to zainstaluj z peseditem. wgra ci sie wtedy fileloader do folderu z gra i będzie działało. A jak zainstalowałeś z ta ostatnia wersja to wypakowałeś tylko spolszczenie zapewne do folderu z gra to usuń to najpierw i zainstaluj z wersja pesedit...

Offline kriss12

• Twórca Dodatków
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 53
  • Na forum od: 14.07.2010r.
  • Gram w: PES 2017
czy może ktoś z was podesłać mi save z gry tam gdzie was wywala bo widzę po komentarzach że to będzie nłąd przy lidze mistrzów albo europy

jak będę miał save to mi bardziej to pomoże

Offline andros84

• Starszy junior
  • *
Dobra,zrobiłem tak jak radziłeś i juz działa :)  Oby nie było problemów :)
No i mam problem. W 2 meczach w które gralem pojawił mi sie czarny obraz i gra sie zaciełą w grze online. potem zajebiście sie cały komp wlókł. Odinstalowalem i teraz dźwięku nie ma. Ktoś coś poradzi?
I po problemiu. Przeszukanie forum pomogło :P

Nie piszemy 3 postów pod rząd...! Używamy opcji "Modyfikuj"
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2013, 21:58:17 wysłana przez Artur 7 »

stanek1983

• Gość
niestety jest błąd nie w LM i LE popatrzcie na krajowe puchary, przed ostatnim meczem sezonu tj np. 38 kolejka jest krajowy puchar i są nagrody, jedenastk aetc za krajowy puchar tam jest błąd

Offline display

• Amator
  • *
  • Na forum od: 26.09.2013r.
to jak ten błąd wykasowac???????????????????????????????  ???

stanek1983

• Gość
to jak ten błąd wykasowac? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
w którymś tekście jest zbyt duża liczba znaków chyba, niestety na ten moment trzeba usunąć, a od nowego sezonu wgrać spowrotem

Offline rtov

• Amator
  • *
  • Na forum od: 22.09.2013r.
    • Status GG
Po zainstalowaniu oficjalnego patcha 1.4, po uruchomieniu z zainstalowanym wcześniej spolszczeniem czarny ekran i zero reakcji.
Po odinstalowaniu spolszczenia wszystko praży.
Wiecie może, czy opcja inne patche wybrana podczas instalacji spolszczenia rozwiąże ten problem?

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer