Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6 Shollym Patch 2014

(1/8) > >>

Lokowany:
Witam , jak wiecie lub nie Shollym wydał patcha do PES 6 na rok 2014
 poniżej znajdują się screeny i download .
W patchu mamy do dyspozycji 4 odmiany drużynowe . Możemy zagrać :
Drużynami z Jugosławi
Klubami
Reprezentacjami
Klasycznymi Drużynami
Plusem jest to , że Shollym wraz z ekipą wrzucili patcha na mega.co.nz gdzie jak wiadomo nie ma ograniczeń prędkościowych i można pobierać z maksimum łącza.

Minimalne Wymagania Sprzętowe :
CPU : Pentium 4
GPU : GeForce FX 5200
RAM : 512 MB RAM
DYSK :15-20 GB

Informacje o drużynach :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Screeny
Spoiler for Hiden:

1. Skopiuj kitserver do C:\Program files\Pro Evolution Soccer 6.
2. Skopiuj 0_text, e_sound, O_sound, do C:\Program files\Pro Evolution Soccer 6\dat
3. Skopiuj  folder "stadiums" do kitserver\GDB folder
4. Skopiuj plik exe do folderu głównego gry .

Download :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

lukaszuk1995:
Jest jakiś polski komentarz pod Shollyma, czy trzeba samemu zrobić ? Jeśli tak - to jak dopasować nazwiska pod OF Shollyma ?

Lokowany:
Nie ma Polskiego komentatora pod Shollyma jedyne co zostaje to wgrac z 6.5 v7 i pozmieniać nazwiska a jeżeli jesteś bardziej doświadczony to wyciągnąć z fifki 14 dane nazwiska  których brakuje i zamienić .

M4TT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJest jakiś polski komentarz pod Shollyma, czy trzeba samemu zrobić ? Jeśli tak - to jak dopasować nazwiska pod OF Shollyma ?

--- Koniec cytatu ---
Musiałbyś wejść w "edit mode" w grze i każdemu piłkarzowi po kolei przyporządkować nazwisko z komentarza. Oczywiscie w gre wysietlane jest np. Lehmann a Szpakowski mowi "Klose".
Ja mam spisana całą listę nazwisk, tylko na papierze  ;)

nqwick:
zrobiłem wszystko z instrukcją i po włączeniu meczu pokazuje ustawienie przeciwnika i wywala do pulpitu. Proszę o pomoc!!!
thx

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej