Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6 Shollym Patch 2014

<< < (8/8)

fylypekk:
Witam wszystkich, jestem tutaj nowy i pytanie które zadam odnośnie tego patch może okazać się śmieszne ale nie daje rady tego ogarnąć. A więc po kolei: wszystkie pliki oprócz sound ściągnąłem, zainstalowałem, skopiowałem itd. Gra pięknie śmiga, nowe stroje, twarze - ogólnie cud miód. Chciałbym tylko zapytać - co ze stadionami? W grze widzę cały czas te same stadiony co były na pierwotnej PES 6 i nie wiem, czy czegoś nie skopiowałem, ściągnąłem czy może ten patch obejmuje tylko stroje i twarze a stadiony trzeba ściągać z innego patcha? Byłbym wdzięczny za pomoc i podanie linka do stadionów jeżeli trzeba je ściągać z innego źródła. Pozdrawiam.

Lokowany:
Przy wyborze strojów klikasz podajże "1" i przesuwasz wybór na "stadium" potem klawiszem "." przesuwasz na obiekt który cie interesuje. Klawiszologie kitservera znajdziesz pliku kserv w kitserverze

fylypekk:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzy wyborze strojów klikasz podajże "1" i przesuwasz wybór na "stadium" potem klawiszem "." przesuwasz na obiekt który cie interesuje. Klawiszologie kitservera znajdziesz pliku kserv w kitserverze

--- Koniec cytatu ---
Ten sposób rzeczywiście działa ale tylko i wyłącznie ze strojami oraz piłkami. Z czystej ciekawości wszedłem w plik GDB w kisterver żeby sprawdzić czy wszystko jest... i się okazało, że w folderach balls, boots, faces, hair, uni są foldery z danymi z patcha, natomiast folder stadiums zawiera tylko jeden plik map co waży 12 KB. Nie mogę wybrać stadionów ponieważ ich nie "załadowałem" do folderu - i teraz debilne pytanie: skąd te stadiony wziąć? Czy one gdzieś się znajdują w tym patchu?

Lokowany:
Znalazłem na płycie pełno stadionów tutaj masz do pobrania :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Chlipi667:
A da się grać w ML klubami które zastąpiły reprezentacje? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej