Witam,
dopiero teraz zauważyłem taką aktywność w tym wątku,więc wyrażę swoją opinię
Wykluczenia 3-4 zawodników spowodują brak Realu w lidze ponieważ Ronaldo/Bale praktycznie ciągle nie mają formy, a Real ma bardzo słabą ławkę w ofensywie,także zobaczymy przyrost fanów Juventusu /Man City ,ogólnie drużyn które mają bogatszą ławkę .
Chcecie ciekawszą ligę to proponuję granie drużynami z 4/5 koszyka i może wtedy liga stanie się bardziej atrakcyjna ,a co do tłumaczenia ,że przecież to jest liga ulubionych zespołów możecie schować w kieszenie ,albo przestańcie narzekać na maszynę do strzelania goli ,mowa o Ronaldo.
Plotek tej gry już nie ulepszysz ,bo doszły kolejne bugi do których nie jest potrzeby Ronaldo
,ja osobiście w czasie trwania ligi miałem już dosyć grania meczy Real vs Real ,ale musiałem dostosować się do stylu innych żeby nie odstawać poziomem od "najlepszych " .
Jedynie co mogę napisać na pocieszenie to ,że moja aktywność niebawem spadnie ,a co za tym idzie nie będę musiał się denerwować na śmieszne zagrania i przypadkowe akcje
,poza tym swoje już w tej grze osiągnąłem , teraz pozostaje poczekać i mieć nadzieję że pes 2015 będzie lepszy niż dotychczasowy