Dział Ogólny > Porady i Informacje

Nowości, zmiany - zaproponuj

<< < (9/13) > >>

Artur 7:
Z tego co widzę, to ludzie postują w wątkach sami do siebie. W sumie jakby patrzeć tak na trzeźwo, to robili to od zawsze, bo komentarze które się dostawało, to zwykła kurtuazja - krótkie streszczenie tego co się napisało, pokazało, nagrało... No ale tamten stan był chyba ciekawszy... Także macie jakieś pomysły co do tego - jakieś formuły komentowania itd...?

espon:
Te "lanie wody" wypływa przede wszystkim z tego, że większość wcale nie czytała. Ale są też takie osoby, które po prostu nie potrafią pisać komentarzy, ale tekst czytają i później wychodzą podobne komenty do "lania". Ale no lepsze było to niż teraz nic, kiedy nawet w konkursie nie ma startujących. Sam ostatnio wcale nie komentowałem, ale niedługo wciągnę się w kariery, dopiero co wróciłem i wtedy chociaż jeden post będzie. Ale trzeba by było dodać trochę rozruchu. Ludzie sami musieliby z powrotem zachęcić się do dodawania czegoś od siebie.
Jednak wątpię, aby nauczyć kogoś formuł komentowania... ale może jakoś nawzajem doradzimy ;)

hose444:
Ja nie komentuję teraz dokładnie i regularnie - raz, że nie mam czasu. Dwa, że nie tworzę nic własnego w dziale. Widzę, że ruch tam marny, dlatego nie dziwię się Arturowi, że chcę coś wymyślić. Kombinujcie  :D

MichuVeB:
Też jestem za tym żeby coś wykombinować, bo to jest jakaś masakra z tym ruchem w dziale... Cicho normalnie jak na pogrzebie  :-X Ja nie mam za wiele czasu na wgłebiania się w kariery i komentuje od czasu do czasu bo po prostu nie dam rady. Za tym też idzie moja kariera, którą piszę i chcę aby się wam ona podobała i o dziwo długo już wytrzymałem nie hose? :D

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZa tym też idzie moja kariera, którą piszę i chcę aby się wam ona podobała i o dziwo długo już wytrzymałem nie hose? :D

--- Koniec cytatu ---
Długo to jest 150 odcinków, ktoś ostatnio tyle wytrzymał? Ja znam jednego takiego  8) :P
Róbcie, róbcie coś, macie moderatora w tym dziale (espon, krzychu), to kombinujcie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej