Zabierasz się za nowy projekt i obyś popracował w nim większy czas. Zacząłeś dobrze i ze względu na ligę hiszpańską będę twoim gościem.
Sezon przebiegł dla was pod dobrym prognostykiem na przyszły rok. Zarówno w LE jak i lidze zaprezentowaliście równy poziom. Cieszy mnie za to dublet dla Barcelony, a natomiast martwi przegrana w półfinale LM i to dla mnie niestety Real zatriumfował. Ale trzeba przyznać gratulacje.
W lidze Europy wygrał Juventus, tym samym zagwarantował fanom trochę radości, bo przecież finał grali u siebie. Szkoda, że losowanie was nie uszczęśliwiło i trafiliście na Porto. Ale nie ma co się teraz podpierać na laurach i trzeba walczyć dalej. Kibice mają duży apetyt i po "cichu" liczą może nawet na miejsce w 1-4.
Pewnie większość oleje, ale cóż.
może i większość tak robi, ale nie ja
. Teksty zawsze czytam, bo bez nich po prostu nie da się napisać normalnego komentarza, który daje przecież autorowi sporo radości motywacji. A lepiej przecież wiedzieć, że czyta to chociaż jedna osoba, a na pewno jest ich trochę więcej.
Na Wyspy powędrował również Gary Medel, który przed cały poprzedni sezon bronił barw walijskiego beniaminka - Cardiff City. Ważnym ogniwem był również Geoffrey Kondogbia, który przeniósł się do AS Monaco.
powtórzonko
zawsze słowo "również" można zastąpić. W tym przypadku np: "także"
Na kolejnym miejscu uplasował się Real Sociedad, który zgromadził tyle samo oczek ile Palanganas, ale mieli gorszy bilans bramkowy.
o bezpośrednim wyższym miejscu zazwyczaj najpierw decyduje bezpośredni pojedynek, więc chyba to tu zaważyło. No chyba, że były np: wyniki remisowe 0:0 no to wtedy rzeczywiście mogło tak być, ale nie wspomniałeś nic o tym.