Na początek chciałem zaznaczyć, że jest coraz wyższy poziom karier, pragnę również pogratulować Esponowi, bo bardzo dobrze sprawdza się jako moderator działu, pod jego pieczą dział odżył.
też się cieszę, że dział odżył, bo to najważniejsze, ale mamy nadzieję na więcej.
Dzięki za miłe słowa, ale chciałbym zaznaczyć, że to nie tylko moja zasługa. Jest to wasza "sprawka", bo jeśli nie byłoby karierowiczów i komentatorów to nadal by nic nie było.
Pomaga nam także opiekun forum (Artur) i jemu też należą się podziękowania, a przecież też sam prowadzi karierę i to bardzo dobrą.
Oczywiście liczę na waszą dalszą obecność i pozdrawiam
No tak! Marzec jest jak do tej pory najlepszym miesiącem od początku roku pod względem karier. Jest ich patrząc na obecną sytuację działu spora ilość, ale oczywiście chcielibyśmy, aby w przyszłych miesiącach było ich dwa razy tyle.
Wszystkie kariery są dobre na swój sposób. Niestety nie wszyscy zasługują na miejsca punktowane.Możemy wyróżnić cztery, a moim zdaniem są to:
1.
Los Galacticos 2005 by Artur7 - nie schodzi z poziomu, a wręcz jeszcze się wspina. Do tego niesamowity przebieg zdarzeń, co dodaje jej dodatkowych emocji.
2.
Hannover 96 by Daro - jak dla mnie o wiele lepsza niż Aktobe, które mieliśmy szansę czytać w styczniu. Solidna i gustowna.
3.
The Gunners by Łysy10kks - bardzo dobrze pisana i pod względem estetyki także na wysokim poziomie. Klimat ligi angielskiej, rzecz jasna.
4.
Milan by MichuVeb - jest lepiej niż przy poprzednich projektach. Oby tylko pozostał dłużej przy tym.