Panowie! Myślę, że sprawa została wyjaśniona, więc zakończcie temat i głosujmy na kariery
1. Manchester United by Nederland- teksty, grafika, przejrzystość- wszystko to na bardzo wysokim poziomie. Kariera bogata w staż i nadal utrzymująca się w karierach. Projekt niezwykle dobry i oby trwał jak najdłużej.
1. Los Galacticos- kariera, która w poprzednich miesiącach była na wyraźnym prowadzeniu ma teraz większą konkurencję, lecz według mnie także zasługuje na pierwszą lokatę. Nie uważam, że obniżyła poziom, gdyż nadal jest taka sama i nic się tam nie zmieniło, a jedynie przybyło konkurentów. Mimo wszystko kariera, która na tym forum najbardziej przyciąga moją uwagę i z chęcią tam zaglądam
3. Lech Poznań by Filip98- kariera moim ulubionym klubem, lecz nie z tego powodu umieszczam ją na trzeciej pozycji. Pomimo przytrafiających się błędów w tekstach jest wszystko dobrze poukładane. Oby tylko zagościła na dłużej i nie kończyła się po kilku postach. Byłoby jeszcze lepiej, gdyby jej autor w swoich komentarzach u innych pozostał bardziej miły i w niepotrzebnych sytuacjach nie pisał "głupot", więc liczę na poprawę.
4. Real Sociead by Patric- kariera także bogata w estetykę i ogólnie bardzo mnie zachęca do czytania, lecz mimo iż postawiłby ją na wyższym miejscu to jednak pozostałe minimalnie ją wyprzedzają.
Kwiecień przebił marzec i był lepszy pod względem frekwencji, lecz zauważyłem, że kilka karier od paru dni nie jest aktywna i oby nie wróżyło to niczym złym
Kilka innych karier do których zaglądam także zasługuje na pochwałę, lecz na wyróżnienia w formie głosowanie wszystkie miejsca już u mnie zajęta, więc trzeba poczekać do przyszłego miesiąca. Powodzenia