Tyle właśnie, że on nie jest tak regularnie na forum jak ja czy Ty. Za to należy mu się równie duży szacunek.
Dlatego napisałem na końcu <śmiech> bo dobrze o tym wiem, że nie jest tak aktywny jak ja czy Ty, a komentuje więcej, jednym słowem SZACUN!
dzięki panowie za miłe słowa, gdyż oprócz głosów to także daje sporego kopa
Swoje komentarze zawsze staram się pisać solidnie i bez lania wody. Może trudno niektórym w to uwierzyć, lecz każdy post kariery do której zaglądam czytam, więc może stąd biorą się te dobre według was komentarze
Co do czasu to rzeczywiście nie mam go za dużo, lecz zawsze wtedy, kiedy mogę to komentuję i czytam. Pozdrowienia!
A oto wyniki głosowanie wg mnie:
1. hose444- komentarze dobre, regularne i widać, że sprawiające przyjemność. Niedawno pisał je jeszcze bez prowadzenia karier, a teraz pisze także swoją, więc zapewne oczekuje tego samego od innych userów
2. Łysy10KKS- nie komentuje za często, gdyż zapewne nie ma czasu, lecz przeważnie jest to dobrze zrobione. Komentuje rzeczowo i konkretnie.
3. MichuVeB- od pozostałej dwójki nieco odbiega, lecz komentuje regularnie, więc zasługuje na miejsce w pierwszej "3". Może jest trochę krótko w komentarzu, ale zawsze coś.