Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEDIT 2014 Patch 4.4 [01/06/2014]
stanek1983:
wklej dlc, zainstaluj patcha, potem 1.08 i fix 4.21
thomson72:
Witam,
Zrobiłem wszystko według instrukcji, jednak po wgraniu fix-a nie odpala gra (gram z DVD), przeinstalowałem 4.2 i fix (pomijając ponowne przegranie 1.08) i działa. Wszystko ok na default twarze stadiony itp. jednak po przełączeniu na online wgrywa mi się jakaś aktualizacja i nie mam twarzy oraz stadionów. Wiem że online ma ograniczenia co do lig wgranych ale czy również do innych opcji? Oczywiście po przełączeniu na default wszystko wraca do normy. pozdrawiam
Jespers:
A ja mam z kolei dziwny blad z zespolem Real Madrid, po wybraniu tej druzyny gdziekolwiek, czy to w edycji czy meczu to konczy sie wywaleniem gry do pulpitu. Ktos moze wie o co tu moze chodzic?
Vipers33:
do Stanek 1983(moderator)
Z ciekawości spytam czym się różni,twój temat "
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
od tego
Patch 1.13 Błędy
zamknąłeś tamten temat,bo to nie miejsce dla tego działu,a twój chyba też powinien być w dziale błędy problemy,pes 2014?
Wiem,wiem jestem złośliwy ;)
hose444:
--- Cytuj ---A ja mam z kolei dziwny blad z zespolem Real Madrid, po wybraniu tej druzyny gdziekolwiek, czy to w edycji czy meczu to konczy sie wywaleniem gry do pulpitu. Ktos moze wie o co tu moze chodzic?]
--- Koniec cytatu ---
Robiłeś jakieś modyfikacje na tym Realu? Transfery, jakieś własne zmiany? Spróbuj przeinstalować patcha.
--- Cytuj ---Z ciekawości spytam czym się różni,twój temat "PESEDIT 2014 Patch 4.2 [25/04/2014] - komentarze, błędy,pytania....
od tego
Patch 1.13 Błędy
--- Koniec cytatu ---
Może tym, że ten pierwszy dotyczy patcha tworzonego nie przez KONAMI, a od tego jest ten dział, a drugi modyfikacji zrobionej przez twórców? ::)
Nawigacja
[#] Następna strona