Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEDIT 2014 Patch 4.4 [01/06/2014]
dede10:
Ale nie czaje tego że przy patchu 3.0 gra tak strasznie przyspieszyła a teraz po prostu wróciła do tego co jest normalnie i trudno się gra bo przyzwyczajony człowiek do tej kosmicznej szybkości. Nie ma szans że wina procesora bo komp nowiutki i jak by przy pesie nie wyrabiał to skandal...
stanek1983:
powiem tak, każda modyfikacja gry wywoła pewne usterki, to jest patch i zawsze jakiś plik może być źle zbudowany co powoduje takie reagowanie gry.... proponuje zobaczyć czy gra też się tak zachowuje bez patcha, bo u mnie działa płynnie bez, z patchem są momenty takie jak opisałeś........
dede10:
No bez patcha działa normalnie... Najgorsze jest to że nie mogę zainstalować poprzednich wersji patcha teraz wcale. ani 3.0 ani 4.0. Wszystko robie jak wcześniej ale przy zaznaczaniu opcji NO DVD podmienia mi cracka i gra się włacza ale wszystko jest wymieszane są tylko loga zespołów a już nazwy i zawodnicy nie tak jak powinny być :( jakieś pomysły?
stanek1983:
usuń wszystko z program data, wszystkie DLC. wklej na nowo wraz z exe 1.5.0.0 uruchom ten ich selektor wybierz ligę i odpal..
rumcyk:
prosze o pomoc, jak zainstalowac patcha na golego pesa?wgralem patcha 1.08, potem skopiowalem dlc i na koncu pesedita zainstalowalem i mam stare sklady i nazwy klubów, co zrobic?
Nawigacja
[#] Następna strona