Witam nowego karierowicza
Na początek dam Ci parę rad, lecz nie koniecznie musisz ich użyć, ale nie wątpliwie dużo pomogłyby w lepszej jakości dla kariery. Na "plusa" mogę Ci zapisać pomysł z wyborem klubu oraz formą zdjęć tytułowych, a także ich jakością. Liga rosyjska jest rzadko spotykana, więc kierunek jaki wybrałeś z pewnością może dodać projektowi popularności. Co do zdjęć to dobrze, że odbiegłeś od standardowych form (czyli prostokąta), gdyż zdjęcia w kwadracie nie jest niczym złym i sądzę, że na jakość także nie można krytykować.
Na "minusa" niestety zapiszę duże loga, czcionkę
comic sans ms oraz zbyt duże tytuły. Gdybyś zmniejszył rozmiar tytułów, a także loga i tą czcionkę to byłoby lepiej, ale to tylko moja sugestia. Zapis bramek mógłbyś przenieść zaraz pod wynik, a zapis zmian pod skład. To na tyle i życzę powodzenia
Wypadałoby napisać coś o meczach, lecz przyznam się szczerze, że na razie jeszcze nic nie przeczytałem, ale z kolejnymi postami na pewno się postaram
. Tak na szybko z wyników można stwierdzić, że początek średnio udany. W lidze zaczęliście od słabego remisu, ale za to w Champions League odnieśliście cenny triumf na Emirates Stadium, ale to jeszcze nie koniec dwumeczu i rewanż będzie bardzo ciężki.