wybacz - ale twoje full manual daje mniejszą kontrolę
Haha dobre... "mniejszą kontrolę" czego ?? określ się albo nie pisz bzdur.
Ja mam satysfakcję z gry jeśli robię akcje zbliżone do rzeczywistości
A na manualu tego nie zrobisz ?? Owszem że zrobisz. Z tym że to gracz decyduje o kierunku piłki i siły nie skrypty (grając na 3 i 4 kresce). Ale masz z tym problemy.
Spinasz się o to że ja coś komuś narzucam grę na manualnych ustawieniach ? Śmieszne.... a jednocześnie bezpodstawne. Stwierdzam "pewne fakty".
A kto jak będzie grał to jego sprawa.
Pisze to jako gracz, nie jako moderator. Ogarnij jedno i drugie, to samo bym napisał bez moderatora. Ewentualnie napisz na mnie skargę. Jeśli to cię dotknęło lub innych.
Zabawne są również zdania, gdzie ktoś z uporem maniaka twierdzi, że standardowe ustawienia są ułatwianiem gry, niczym laska dla inwalidy
Kto tak napisał. Stwierdzasz to po.. hm... swojej opinii.
Jakie "pro" - nie drukuj komuś nie jego słów.
ale ten cały manual nijak się ma do tzw. skilla, a stawianie w jednym szyku "pro" z "manual settings" jest tak abstrakcyjne
Kto tu pisze o skillu ? Na to stwierdzenie wpływa wiele czynników. Nie będę opisywał jakich, bo chyba wiesz co piszesz więc znacz odpowiedz.
Napisane zostało to iż "manual pass support na 0 daje większą kontrolę na kierunkiem podania i siłą" - czy to ktoś akceptuje czy nie, tego nie podważy nikt.