0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie wiem czy to było w edycji 2014 ale w minucie 2:27-2:50 sędzia wrócił do poprzedniej akcji i dał żółtą kartkę.
ale co im to szkodzi, ukrywają coś? zmienia im to coś? licencje przecież już będą znane i wszystko wgl....
Podchodza do sprawy tak, ze ludzie pograja w zpatchowane demo zamiast kupic pelna wersje .Poza tym w plikach gry tez cos mozna odkryc.
Letischoo, w demie często dużo rzeczy było odkrywanych, w stylu licencje itd.
He he borek i kołtoń dokładnie wszystko dowiemy się dzisiaj o 20:00 zobaczymy co mówią o PES a jak wyjdzie demo na konsole to i tak już niektórzy zaczną robić dodatki bo kod na konsole co i na PC są takie same teraz więc nie ma problemu . PS. Ja już do spolszczenia się szykuje po wyjściu dema
nie, to było w kodzie PES 2013, w 2014 już Borka i Kołtonia nie było xddziś na konferencji będzie tylko o metal gear solid, nic o pesie.
W końcu jakiś przyzwoity interfejs. Czytelny, przejrzysty, prosty bez zbędnych wodotrysków.Może nie tak bogaty jak w FIFA ale to już jakiś postęp w PES i dlatego tu maja u mnie małego +
Tutaj jest zapowiedź: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
To nawet nie jest konferencja, tylko: Konami organizuje pokaz Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, wraz z rozmową z jednym z producentów.
REJESTRACJA lub LOGOWANIETutaj kilka przemyśleń redaktora Gamezilli na temat PES-a 2015.W skrócie: niewiele zmian, FIFA nadal niezagrożona.