Pfff.... To będzie ciężkie...
1. Los Galacticos 2006 by Artur 7 - tutaj już chyba wszystko zostało powiedziane. Może i graficznie nie powala jak Rasivo, czy nawet IDareKI, jednak to nadaje jej ten "retro-klimat" jak już ktoś napisał... (oczywiście wiadomo kto
)
2. Realmadrid by Mejor - fajny kontrast do tej kariery Artura. Byłoby pierwsze, jednak Artur nie trzyma się szablonów, robi wszystko kompletnie po swojemu, jego kariera jest po prostu "inna". Zawsze lubiłem coś, co jest inne. To jest jego jedyna przewaga nad Mejorem. O nim też już zresztą wszystko poniżej
3. Boston United F.C. by IDareKI - Darek to gwarancja... Wiedziałem, że szykuje się niezłe opowiadanie i nie przeliczyłem się. Świetny pomysł. Aż się przypomina Wellington United
To jest jednak jeszcze coś innego. Jakby pisał dłużej, to może byłaby pierwsza dwójka, ale zaczął całkiem nie dawno, więc jeszcze się od niego nie uzależniłem
4. Wisła Kraków by hose444 - Tekst naprawdę na wysokim poziomie. Widać, że ma pomysł na to, co robi. Polska liga, polski język w grze, wspomnienie o polskich zespołach w Europie i o polskiej kadrze w eliminacjach. Za to ogromny +. Do tego interesujące i trafione w dychę tytuły. Świetne odwzorowanie Franza w wywiadach. Jedyne, co mi czasem nie pasuje, to grafiki.
5. Borussia Dortmund by Espon - Na początku miesiąca strasznie się wciągnąłem, teraz chyba przez ilość karier moje zainteresowanie nieco się zmniejszyło. Gdyby to głosowanie odbywało się ok. 2-3 tyg temu, bezapelacyjnie dałbym 1. miejsce.
Panowie, chciałbym całej Waszej piątce dać 1. miejsce, ale regulamin mi na to nie pozwala. Mógłbym równie dobrze rzucać monetą w kwestii Waszej kolejności. Wyróżnienia przede wszystkim dla
Rasivo i
Miszcza. Jeżeli utrzymacie tempo, to chyba Wy stworzycie moje TOP-2 w sierpniu. Fajnie również prezentował się
fcbm18. Nagle jednak ucichł. Kariery
Bartheza i
Kmirona świetne. Jednak niestety częstotliwość publikowania postów jest zbyt mała moim zdaniem. Chociaż może dzięki temu te posty są idealne?
The Stig świetnie zaczął, później przerwa,
piotrl1997 ma bardzo fajny klimacik i super klub wybrał.