Mam pytanie odnośnie kariery. Aktualnie w archiwum przebywa moja zawieszona kariera Manchesterem United. Pomyślałem jednak, czy w FIFIE 15 nie spróbować jednak kimś innym. Chodzi mi o zespół z Premier League, mianowicie Southampton. Istnieje ryzyko, że mogłoby mi się nie spodobać, dlatego może zacznę sobie pisać w notatniku do dnia premiery, czy tam do jakiejś daty - i sprawdzę czy mi odpowiada. A nie wiem, czy powrót do United ma specjalnie sens w piętnastce, chyba bardziej nowa kariera, bo za dużo robienia transferów i utrudniania sobie gry. Co innego, gdybym już zaczął w czternastce.
Co myślicie? Inna liga raczej nie, bo na Premier League znam się najlepiej, a i ona ma wyglądać w najnowszej FIFIE znakomicie.
Przy Southampton chciałbym dokonać kilku wzmocnień z mojej strony, ale bez przesady. Będę w razie czego prosił was o pomoc, ale to później.
Już pisząc, że interesuje mnie coś innego, to muszę wspomnieć o Realu Madryt. Jakoś też mnie kręci nimi pisanie, lubię oglądać ich spotkania, nie wie skąd akurat mi się to wzięło. Ale, czy Realu nie ma już przesytu? Chociaż głównie chodzi o pisanie dla siebie.