Dział Ogólny > Archiwum Karier

Eliminacje + UEFA EURO 2016 / Kilka słów od Autora / FINAŁ

<< < (11/191) > >>

Bartekeuro:
Grafikiem nie bylem nie jestem i nie bede. Wiec pisanie, ze Rasivo robi grafike fajnie to jego sprawa.

JAK KTOS CHCE POMOC I ZROBIC MI GRAFIKE NAPISZCIE NA PW

Nie umiem lepiej wiec będzie tak jak jest. Dla mnie ważniejsza jest cala otoczka i mecze oraz systematycznosc w tak duzym projekcie. Komu się podoba to zapraszam do sledzenia.

Wracam za kilka dni i gram dalej. Po przerwie mecz Polaków na początek.

LonG_7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGrafikiem nie bylem nie jestem i nie bede. Wiec pisanie, ze Rasivo robi grafike fajnie to jego sprawa.

JAK KTOS CHCE POMOC I ZROBIC MI GRAFIKE NAPISZCIE NA PW

Nie umiem lepiej wiec będzie tak jak jest. Dla mnie ważniejsza jest cala otoczka i mecze oraz systematycznosc w tak duzym projekcie. Komu się podoba to zapraszam do sledzenia.

Wracam za kilka dni i gram dalej. Po przerwie mecz Polaków na początek.

--- Koniec cytatu ---
Nie trzeba być grafikiem, żeby posty ładnie nie wyglądały, ja i 1-2/3 forum też nie jest grafikami i chyba przyznasz, że nasze posty wyglądają dużo lepiej niż Twoje. Nie możesz być głuchy na krytykę, tylko wystarczy, żebyś był chętny. Pokażę Ci na PW jak ja bym widział ten post a ty będziesz mógł prześledzić BBCode i jechać dalej tym wzorem.

Bartekeuro:
Grupa E
Piłkarze Czerwonych diabłów cieszący się ze zdobycia gola
Belgia 3:0 Litwa
Hazard 7' 19'  Vermalen 45+' Howard Webb
Belgia (4-3-3) Litwa (4-5-1)
Eliminacje po przerwie wznowione.
Grupa Polska czyli grupa 5, grana jest na raty. Vice Mistrzowie świata wygrali kolejny już mecz i są liderem grupy 5. 3-0 to najmniejszy wymiar kary jaki Belgowie wymierzyli Litwinom. Belgia przystąpiła do tego meczu po remisie w innym spotkaniu. Czerwone diabły pewnie zmierzają do turnieju finałowego. Litwa natomiast jeszcze ma szansę na wyjście z grupy. Przed nami mecz Polaków z teoretycznie najsłabszą reprezentacją w grupie. Mecz tak naprawdę bez historii, od początku Belgowie rzucili się do ataku i zdominowali Litwę.

Nadchodzące mecze grupy E:Polska - Luksemburg

Spoiler for Hiden: Króciutki opis, długa podróż za mną kolejne mecze postaram się dłużej opisać.
Myślę czy nie ograniczyć by się tylko do krótkich opisów a komentarze zostawić wam śledzących karierę.

hose444:
Z całym szacunkiem, ale wszyscy Ci piszą, że coś jest nie OK, więc może trzeba to przyjąć, a nie obrażać się i pisać "że nie jest się grafikiem". Nie trzeba być grafikiem, żeby znaleźć ładne zdjęcie i je okadrować.
Sorry, ja tu wpadać nie będę. No chyba, że się poprawisz.

Bartekeuro:
Nie dogodze każdemu.
Jak byś zauważył to co chwilę coś zmieniam, zamieniam itp, ale cały czas źle, nie dobrze, nie tak i owak.
Dla mnie, też już jest to nudne ciągłe czytanie, że nie tak wszystko itp. Zmieniam coś - źle, zostawiam -źle.
Chyba czasami lubicie sobie na kogoś usiąść i nie schodzić bo jest wygodnie na tym kimś.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej