Autor Wątek: [Youtube] Polski International Challenge!  (Przeczytany 4602 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Helix

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 23.08.2014r.
Odp: [Youtube] Polski International Challenge!
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpień 24, 2014, 18:28:03 »
Rzeczywiście kariera nietypowa dlatego może, aż tak nie popularna. Mimo wszystko uśmiałem się trochę.
W domu się na Ciebie dziwnie nie patrzą, że tak mordę drzesz do komputera? :P

Co najważniejsze Wawrzyniak Mistrzem Świata! :D Pozdrawiam ;)

Offline Anjin Miura

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 12.12.2011r.
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpień 24, 2014, 19:32:01 »
No właśnie nie, bo nagrywać mogę tylko jak jestem sam :( Tak to by była regularna, pełnoprawna seria :(
" po co jest moensienmgladbach to jakis cyrk"

"przecież nie będę każdej kolejnej wersji trzymał na kompie jak każda kolejna jest lepsza od poprzedniej"

Offline Anjin Miura

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpień 31, 2014, 17:03:07 »
to już jest koniec!

Został tylko finał, wielki finał, z mroczną Italią. CZY WAWRZYNIAK UNIESIE PUCHAR MISTRZÓW?!?!?!?!

Sprawdźcie sami.

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=808200b11a0a312d548b5e8c7a9a2877&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=808200b11a0a312d548b5e8c7a9a2877&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

I to już koniec naszej przygody - chociaż będzie jeszcze jeden, finałowy mecz serii w którym porozmawiamy o przyszłości i innych sprawach ;)

Piszcie, piszcie dużo! Kogo lubicie najbardziej z tego teamu, jaki mecz był najlepszy, jaka bramka, wszystko, cokolwiek, gratulacje wyślijcie Wawrzyniakowi chociaż :(

Dobra, ja jade za godzine do kumpla a wy se oglondajcie, cześć ;)

"przecież nie będę każdej kolejnej wersji trzymał na kompie jak każda kolejna jest lepsza od poprzedniej"

Offline espon

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 26
  • Na forum od: 14.11.2012r.
  • "Setki wyrzeczeń, jeden sukces"
  • Gram w: Fifa 14
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpień 31, 2014, 20:30:38 »
Najbardziej mi się podobał pojedynek z Holendrami, ale finał też spoko. Milik w finale ładnie zagrał. No i Wawrzyniak uniósł sobie pucharek. Gratki :)

Offline Anjin Miura

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #24 dnia: Wrzesień 07, 2014, 13:23:21 »
To jest już koniec.

Nie ma już nic. :(

Ale nie idźcie, obejrzcie jeszcze najpierw ten ostatni mecz z najlepszą jedenastką na Ziemii!

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=808200b11a0a312d548b5e8c7a9a2877&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=808200b11a0a312d548b5e8c7a9a2877&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Na tym kończy się moja pierwsza seria z PESa 6. Niestety nie mogłem robić tego regularnie, wtedy pewnie miałaby znacznie więcej oglądaczy :(

Nauczyłem się już mniej więcej co i jak, teraz będę kupował kartę graficzną nową jakąś marki uber to jakość nagrywania pewnie podskoczy.

Jako że Phoenix Patch został zakończony a ekipa pracuje nad czymś nowym, wstrzymuje robotę nad Masterligą Rangersami dopóki ten nowy patch nie wyjdzie, M4TT mi pisał że tej jesieni powinien się pojawić.

Dlatego na bank będzie kontynuacja losów Biało-Czerwonej reprezentacji, w nowej odsłonie, z najtrudniejszymi rywalami na tej planecie. Więcej info w najbliższych 2-3 tygodniach, w październiku na bank wystartujemy.

Więcej o tym pewnie na moim kanale jak i na Twitterach, gdzie zawsze można wbić i sprawdzić.

Dzięki jeszcze raz!

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #24 dnia: Wrzesień 07, 2014, 13:23:21 »