Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Kto wg Was ma najbardziej wymy?lny Nick?
maciek_pl:
nowi gracze nie powiedzą
argas:
nie ma co pisać. Argasiński :-)
mmalyy22:
A mój bo z racji mojej postury :D ironicznie wołali na mnie kumple "mały" ( nawet zamiast w piłkę nożną to na sekcje w ręczną chodziłem bo tam bardziej przydatny byłem :D) od podstawówki... i tak powstało, mały był zajęty dodałem to tu to tam po literce i wyszło "mmalyy" i też był zajęty :D (nawet nie pamiętam gdzie sie rejestrowałem) więc numer z dziennika w liceum "22" i nick gotowy :]
Etoomaster:
Cóż moj wziął się od tego , gdyz bardzo lubie tego zawodnika Jestem pełen podziwu dla jego talentu bo wychowywał sie w Afryce w kiedpskich warunkach a nie tak jak niektorzy pilkarze czarni ktorzy mieszkali od malego we francji czy w hiszpani.
Gdy zobaczyłem jakiego gola strzelił w jakimś meczu powiedziałem sobie to jest dopiero MASTER.No i jest Etoomaster
mrs:
ja rowniez do nowych graczy nie zaleze :P
moj starszy brat o 10 lat nazywa sie mirek i mowia na niego miras.... jego starsi kumple nazywali mnie mlody miras a moi kumple nazywali mnie juz miras i mojemu bratu to sie nie podobalo wiec zrobilem sobie skrot mrs... wymawiaja czesto emeres ale przewaznie i tak mowia miras :) aaa a na imie mam Dawid :P
Nawigacja
[#] Następna strona