Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Kto wg Was ma najbardziej wymy?lny Nick?

<< < (8/9) > >>

styku:
u mnie tylko i wyłącznie od nazwiska... zawsze wszyscy tak mówili na mnie... koledzy, ludzie z pracy, kadra w wojsku  ;D , niektórzy sąsiedzi nawet...  ;)

ciechan78:
he he niezłe niektóre historie. na mnie cale życie wołali radar od imienia ( nie od uszu mam je w porządku)tak mnie to wkurwiało ze kiedyś kazałem im wymyśleć coś innego no i wymyślili długo im to nie zajęło i wzięło sie od nazwiska a końcówka to chyba wiadomo staruszek ze mnie  ;D :D

MeFi:
byłem kiedyś zakładać z matką za małolata internet osiedlowy xD i trzeba było tam na miejscu wymyślić login do sieci i poczty, a że nie byłem przygotowany na to, a akurat miałem manie grania w d2 to MeFi (bo krótsze od mefisto ;) ) i potem tak się jakoś już przyjęło u większości znajomych i tak zostało, w pracy też, nawet kierownik tak na mnie mówi ;P

to tyle ;]

Indy22:
Jak to kto? Oczywiscie ze ja :)

Szaqalek:
Hmm kiedy zaczynalem gre w SWAT 4 online chcialem wymslic jakis fajny nick. Akurat w tym czasie ogladalem film "Kilerów 2-óch", no i spodobala mi sie ksywa Szakal. Ale zauwazajac, ze mnostwo ludzi ma taki nick, troszke go ztuningowalem i wyszlo Szaqalek :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej