Dział Ogólny > PES 2015
PES 2015 - Problemy, Błędy, Pytania
Szkudi123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Kupiłem PES 15 na PC.
Dostałem dzisiaj płytkę .
Po raz pierwszy odkąd gram w tę gę zmieniło się instalowanie bo trzeba zakładać konto steam.
Po założeniu go , ta witryna wykrywa mi tylko jeden pad , a drugiego nie widzi . Mało tego . Po przejściu do rozgrywki ze steam , gra nie reaguje na pady , tylko na klawiaturę.
Dodam ,że oczywiście ten widoczny był konfigurowany, sterowniki nowe..
Co robić ?
Można to jakoś zainstalować bez tego steam tak jak stare wersje?
Pomóżcie , straciełm dziś cały dzień i nic....
Pozdr.
--- Koniec cytatu ---
Bez konta na Steam nie zainstalujesz PES'a, niestety. Załóż konto w 5 minut i zainstaluj
OLIX19:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOLIX19 chodzi Ci na XP?
--- Koniec cytatu ---
Nie.Mam windows 7 na pes 14 nie mam takich problemów to nowa opcja czy musze coś z ustawieniami pozmieniać w grze
Płotek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Zastosuj się do 2 punktu na stronie (ściągnij) >
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Może zadziała...
PS. Wgraj nowe sterowniki dla dźwięku i grafiki jak są dostępne, tak dla pewności.
Jeśli nie, trzeba czekać na jakieś łatki które może to naprawią u niektórych, na przestrzeni dni lub miesiąca.
<Folder instalacji STEAM> \SteamApps\common\Pro Evolution Soccer 2015\
--- Koniec cytatu ---
Niestety nic nie pomogło teraz nawet bład exe, appcrash wywalil w trakcie meczu i wygrywajac 4-0 z gosciem w myclub przypisało mi 3-0 w plecy nosz kur...
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Niestety nic nie pomogło teraz nawet bład exe, appcrash wywalil w trakcie meczu i wygrywajac 4-0 z gosciem w myclub przypisało mi 3-0 w plecy nosz kur...
--- Koniec cytatu ---
Jesteś jak na razie jedynym co ma z tym problem. Prawdopodobnie to wina sterowników w systemie lub wirusów.
Najprościej polecał bym zrobić format, na nowo postawić system, dograć all potrzebne sterowniki, programy codziennego użytku i PESa
PS. Jak wyskoczy ponownie błąd przeczytaj jego szczegóły i podaj tutaj na forum co tam dokładnie piszę w SPOILERZE.
kowal_birmingham:
odłączyłem grafikę i zainstalowałem pesa i działał ale na małych detalach i w malym obrazie gdy wkładam karte to sa problemy wlancza sie na chwile i sie wylancza.dla sprawdzenia wlozylem karte do starego kompa i na windows 7 wszystko pieknie na najwyzszych detalach. a tutaj lepszy sprzet windows 8.1 i dupa blada.sterowniki wszystkie mam aktualne ponieważ hp mi je aktualizuje w czym może byc problem?zastanawiam sie jeszcze nad usunięciem windowsa 8 i zainstalowania win7 dla sprawdzenia ale troche szkoda mi tego systemu.pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona