Witam mam kilka pytan :
1. Dlaczego jezeli gram na opcji Advanced Shoot, zawodniku przygotowuje się dluzej do strzału i czy jest mozliwosc przyspieszenia tego procesu nie zmieniając tej opcji na "basic". Chyba że zna ktos jakąs mozliwość jak oddawac strzely z dalekiej odleglosci ktore wpadaja w okna, pod poprzeczkę, od poprzeczki słupkow, czy z rogu pola karnego. Bo jak sami wiemy w prawdziwych meczach takie cos istnieje a pes to symulator w 13stce nie bylo z tym problemu tylko tutaj jest...
2. Zmiana zawodnika- w pesie 2013 zawsze zmienialo na zawodnika ktory był blizej piłki w 15 jest to tak poje.... ze szkoda gadac 3ech moich obroncow biegnie w lini za skrzydlowym wciskam L1 zeby zmienic na 3eciego obronce liczac od lini autowej zeby przeciac podanie to zmienia się na 2giego zawodnika ktory jest o dwa kroki do tylu, w tym momencie jest podanie ktore trafia do napastnika i pada bramka... przez takie bramki rozwalilem juz dwa pady poniewaz gra uniemożliwia mi przelączenie na zwodnika na ktorego chce w 13stce tego nie bylo
3. mam również 2gie konto na ktorym gram tylko i wyłącznie z kolegą razem w jednej druzynie, problem polega na tym ze trafialismy na jakies pały ktore sie rozłączały i dostalismy range C, co się z tym wiążę problem ze znalezieniem dobrych grajkow i ogolnie grajkow do gry poniewaz przewaznie znajdzie B lub C ktorzy robią disccontecty. Jak mozemy obnizyc range do A ?. Moj internet na ping 10ms do strony onet.pl i jestem 100% pewny ze to nie z mojej winy poniewaz w "My Club" mam range AAA
konsola PS3