witam mam taki problem wgrałem sobie licensje patch i dalej nie mogę grac przez neta pisze cos ze mam stara wersje gry i zebym ja zaktualizowal wie ktoś może oco chodzi???
Działa z określonym DLC (Data Pack) i Patch Konami. Aby grać online patch musi być kompatybilny (czyt. mieć to samo co oficjalne wydanie, w najnowszej wersji) z oryginalna grą, jeśli nie jest nie zagrasz online.
Polecam Pesleague Licence Patch by Stanek jeśli jest kompatybilny z grą.
Wcześniej gra chodziła, wszystko było ok, czytałem na necie, że muszę wkleić do folderu z windowsem plik o nazwie "steam_api.dll", ponieważ możliwe, że przez przypadek został usunięty, więc to zrobiłem ale nie pomogło. Mój system to 64-bitowy, proszę o pomoc!
Sprawdź spójność plików PESa poprzez klienta steam (jak patrz w FAQ), być może coś brakuje z plików gry, oraz przeinstaluj jeszcze raz klienta Steam w najnowszym wydaniu.
Zainstalowalem cForSpeed i narazie na kilka meczy nic sie nie działo
Ten program priorytetuje ruch sieciowy/pakiety dla danej aplikacji i ogółem. Pomocne to jest w grach gdzie są problemy z komunikacją itp.
Są też darmowe alternatywne programy, ale ograniczają się do paru procesów (wybranych przez nas).