Dział Ogólny > PES 2015

PES 2015 - Problemy, Błędy, Pytania

<< < (14/183) > >>

digitel:
Gram na niskich poziomach trudności  i na klawiaturze, w PES2015 mam problem z aktywnością piłkarzy na boisku. gdy chcę zmienić piłkarza którym chciałbym aktualnie sterować to muszę za każdym razem nacisnąć klawisz. Czy jest możliwość zmiany ustawień ( i gdzie ) tak aby zawsze aktywny był piłkarz najbliższy przeciwnika posiadającego piłkę ?

Bartas89:
Wytłumaczy mi ktoś czym róznią się poszczególne typy w strzałach i podaniach? Chodzi mi o basic, advanced, manual...

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Gram na niskich poziomach trudności  i na klawiaturze, w PES2015 mam problem z aktywnością piłkarzy na boisku. gdy chcę zmienić piłkarza którym chciałbym aktualnie sterować to muszę za każdym razem nacisnąć klawisz. Czy jest możliwość zmiany ustawień ( i gdzie ) tak aby zawsze aktywny był piłkarz najbliższy przeciwnika posiadającego piłkę ?
--- Koniec cytatu ---

Opcje profilu, pewnie masz ręczne przełączanie, ustaw na automat.

Redo15, sprzęt masz OK. Cóż coś może ze sterownikami jak pisałem wyżej lub komp zamula na czymś w czasie gry...

Plotek, bardziej chodziło mi o skopiowanie całej treści błędu niż zdjęcie xD Uruchom grę z uprawnieniami administratora, jak nic nie da to może przeinstalowanie PESa....

digitel:

--- Cytuj --- REJESTRACJA lub LOGOWANIE Gram na niskich poziomach trudności  i na klawiaturze, w PES2015 mam problem z aktywnością piłkarzy na boisku. gdy chcę zmienić piłkarza którym chciałbym aktualnie sterować to muszę za każdym razem nacisnąć klawisz. Czy jest możliwość zmiany ustawień ( i gdzie ) tak aby zawsze aktywny był piłkarz najbliższy przeciwnika posiadającego piłkę ?
--- Koniec cytatu ---

Mam sporo lat, nie znam angielskiego , proszę o szczegóły co i gdzie musiałbym zaznaczyć ?

OnoMatoPeja:
Szczegółów nie podam, bez przesady :) Pamięci fotograficznej nie mam xD i PES 2015

Popatrz w opcjach gry, bym bardziej tam gdzie ustawiasz sobie czy chcesz podawać z pomocą COM czy manualnie it.
To nie jest trudne, a mino że nie znasz angielskiego to jednak w to grasz...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej