Dział Ogólny > PES 2015
PES 2015 - Problemy, Błędy, Pytania
Piter10:
Od ponad godziny mam problem z połączeniem się z serwerem i graniem online w tego pesa. Wcześniej było oki. Net mi śmiga cały czas dobrze. Dodam, że ściągnełem gre ze steama. Ktoś ma podobnie?
Hmm dopiero teraz na stronie konami jest info, że nie działa online.
parcho:
Witam, mam problem z uruchomieniem pes 2015 DEMO. Jeżeli uruchamiam przez Steam, to po prostu gra się nie włącza. Jeżeli próbuję ją włączyć z folderu z grą wyskakuje taki błąd:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jak widać na załączonym screenie, mam Windows XP. Z góry dzięki za pomoc.
smylas:
Witam, nie mogę włączyć gry gdyż zaraz po uruchomieniu gra zatrzymuje się na "establishing communications". Wczoraj jeszcze wszystko działało jak należy. Zauważyłem że jak się zmieni port w ustawieniach to wtedy gra włącza się normalnie lecz nie mam wtedy dostępu do gry online. Ma ktoś podobny problem i wie jak temu zaradzić?
DiscoG:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, nie mogę włączyć gry gdyż zaraz po uruchomieniu gra zatrzymuje się na "establishing communications". Wczoraj jeszcze wszystko działało jak należy. Zauważyłem że jak się zmieni port w ustawieniach to wtedy gra włącza się normalnie lecz nie mam wtedy dostępu do gry online. Ma ktoś podobny problem i wie jak temu zaradzić?
--- Koniec cytatu ---
Mam podobnie, ale jak na razie nie wiadomo od czego to zależy. Możesz spróbować w trakcie uruchamiania gry odłączyć neta na chwilę, aż będzie menu główne. To żałosne, mam nadzieję, że znajdzie się rozwiązanie lub wielce prawdopodobne, że wina leży po stronie KONAMI i szybo to naprawią.
smylas:
Czasami przejdzie mi przez ten proces, ale wtedy i tak nie mogę się połączyć z serwerami online :/
Nawigacja
[#] Następna strona