Dział Ogólny > PES 2015
PES 2015 - Problemy, Błędy, Pytania
kamillo2001:
jeżeli chcesz strzelić gola naciśnij :A:
kamillo2001:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam problem z płynnością w samej grze. W teorii powinno mi śmigać bez zawahania na najwyższych a tak nie jest. Gdy gram to odczuwam "lagi", coś w stylu zarywania obrazu. Po prostu nie ma płynności. Włączyłem frapsa i pokazuje mi cały stałe 60fps a pomimo to gra rwie. Próbowałem już wyłączenia skalowania ekranu dla wysokiej rozdzielczości DPI, pomogło ale tylko trochę. Bez tego to już kompletnie się grać nie da.
System operacyjny Win 8
Karta graficzna Radeon HD7850
Procek AMD FX6300
--- Koniec cytatu ---
rozwiązanie
przeinstalować windows
Cimen:
czy da się zmieniać ustawienia sterowania klawiatury w pesie 2015 i czy będzie można w 2016?
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---czy da się zmieniać ustawienia sterowania klawiatury w pesie 2015 i czy będzie można w 2016?
--- Koniec cytatu ---
A dokładniej ?
Zmieniasz w settings.exe (tam gdzie zainstalowana gra) oraz w grze (za co odpowiada dany przycisk).
A od kiedy nie można zmieniać w PESie sterowania na klawiaturze ? Tak wszystkie znaki na niebie wskazują że można będzie nadal w 2016 to robić, chyba że Konami po tylu latach zmieni podejście do sprawy :P dziwne pytanie....
pes2015:
witam potrzebuje pomocy mam Wielki problem gram w pro evolution soccer 2015 nagle gra się zatrzymuje po prostu zawiesza ale tylko 1 raz dziennie czy ktoś się spotkał z takim problemem jeżeli tak to proszę o pomoc
Nawigacja
[#] Następna strona