Dział Ogólny > PES 2015
PES 2015 - Problemy, Błędy, Pytania
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---witam potrzebuje pomocy mam Wielki problem gram w pro evolution soccer 2015 nagle gra się zatrzymuje po prostu zawiesza ale tylko 1 raz dziennie czy ktoś się spotkał z takim problemem jeżeli tak to proszę o pomoc
--- Koniec cytatu ---
Jaka specyfikacja PCta masz ? Podaj zdjęcie z settings.exe, ostatnia zakładka.
Jak długo występuje z wiecha ?
Na czas gry wyłączony antywirus ? Jeśli nie wyłącz go lub dodaj folder gry/steam do wyjątków.
Ściągnij program AdwCleaner i zrób skanowanie, potem usuń i ponownie się PC uruchomi, to tyle.
kamillo2001:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam potrzebuje pomocy mam Wielki problem gram w pro evolution soccer 2015 nagle gra się zatrzymuje po prostu zawiesza ale tylko 1 raz dziennie czy ktoś się spotkał z takim problemem jeżeli tak to proszę o pomoc
--- Koniec cytatu ---
spróbuj skanować kompa mi pomogło
1. czy masz włączonego antywirusa
2. jaki problem leży spróbuj zainstalować od nowa windows
pes2015:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEspróbuj skanować kompa mi pomogło
1. czy masz włączonego antywirusa
2. jaki problem leży spróbuj zainstalować od nowa windows
--- Koniec cytatu ---
Nadal nic
aquakks:
Witam,
Czy istnieje patch do PES 2015 który umożliwi zagranie kwalifikacji do MŚ albo Euro? Jeśli nie do PES 2015 to może do jakiejś innej wersji taki patch został stworzony? Przeszukałem google ale niestety nic nie znalazłem.
brzydal1987:
Mam problem:( Kupiłem Pes 2015 przez steam...wszystko śmiga jak należy tylko problemem jest to że strasznie cieżko wyszukuje mi jakiegokolwiek gracza:( w my club nie wyszukalo mi jeszcze nikogo po kilkukrotnych próbach a w qick match to czasami obija sie o święto jak kogoś wyszuka:/ nie wiem czym to jest spowodowane nie rejestrowałem sie na konami id bo odrazu mi gra chodziła przez steam wiec nie wiem czu musze sie jeszze gdzieś zarejestrowac żebym mógł grać z całym światem? Ma ktoś jakiś pomysł albo podobny problem...bardzo bym był wdzięczny za jakieś wskazówki?
Nawigacja
[#] Następna strona