a Wy narzekacie, że wydadzą znowu PES 2014.
To znaczy.. Ja nic nie mam do PES 14, bardzo mi się podoba, tylko strasznie denerwuje mnie to, ze nie można strzelić sobie jak w Fifie zza pola karnego tak mocniej, w PESie strzały od zawsze mi się nie podobały, tak wolno ta piłka leci trochę i wątpię, by coś tu się zmieniło, a tak, to PES 14 jest bardzo dobry, tylko nie chce dwa razy na niego wydawać, bo pewnie nic nie poprawią na current-genie.
Zobaczymy jak to będzie na... Demie, które oczywiście się ukarze pewnie w dzień premiery gry, czyli w listopadzie, co też jest śmieszne...
Jak to mawiają... Cios w stopę, bo jakby nie patrzeć, większość ludzi weźmie FIFE, bo wcześniej premiera szybciej, a dodatkowo dema PES'a na PC nie będzie przed premierą FIFY...
Także Ci, co grają na PC wezmą FIFE, a konsolowcy wiadomo...
Będą testowali sobie i co przypadnie do gustu, to wezmą...
Co do opóźnień reakcji, to nie wiem, czy w którymś z wydanych patchy przez producentów, które ściągałem to poprawili, bo ja nie mam żadnego opóźnienia tak, jak inni mają...
I w sumie od początku nie miałem żadnego problemu z opóźnieniem, nawet przed pobraniem patchy od producentów gry...