Dział Ogólny > PES 2015
PES 2015 DEMO - Recenzje, Opinie, Spostrzeżenia
OnoMatoPeja:
Zapraszam do wypowiadania się na temat nowej odsłony, prawie ukończonego kodu gry Pro Evolution Soccer 2015.
U W A G A
Przypominam o nie spamowaniu tematu, wypowiedziami osób które nie grały w DEMO i nie wnoszącymi nic do kontekstu, treści tematu. Zachęcam do dłuższej wypowiedzi w postach odnośnie Dema, a nawet wypunktowaniu plusów i minusów tegorocznej odsłony. Krótkie posty typu: "fajne" , "lepsze od FIFA 15" , "słaby" itp. nie są mile widziane bez wyczerpującego uzasadnienia (czyt. regulamin punkt 9, 10, 19).
Bookie:
Witam, po dłuuugiej przerwie wszystkich, opinię swoją wyrażę jako stary "issowiec", niestety w tamtym roku Konami olało PS4, więc byłem zmuszony sięgnąć po produkt EA Sport (nie zawiodłem się). W tym roku jeżeli chodzi wieczny pojedynek FIFA czy PES, śmiem twierdzić że zdania jak zawsze będą podzielone, ale ze wskazaniem na EA (tylko ze względu na całą otoczkę meczową, trybuny itp). Pod względem graficznym delikatna przewaga po stronie FIFY, jeżeli chodzi o styl menu itp (ale jeden lubi to a drugi tamto), jeżeli chodzi o gameplay czyli moim zdaniem najważniejszą rzecz to PES ma przewagę, gra się bardzo przyjemnie, może bramkarze czasami zbyt łatwo wpuszczają dziwne strzały, ale w końcu to jest piłka nożna a nie ręczna, gdzie wszystko można praktycznie wyłapać. Jeżeli chodzi o porównaniu twarzy, to z PES-a jak żywi dosłownie, nie ma się do czego przyczepić, tradycyjnie będziemy musieli sobie porobić sami transfery bo KONAMI jak zawsze ma z tym problemy, zwłaszcza z ostatnim tygodniem letniego okienka (brak Griezmana czy Cerciego w Atletico Madryt). Podsumowując król powraca, ale powoli, wydaje mi się, że w przyszłym roku wróci w glorii chwały.
topek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, po dłuuugiej przerwie wszystkich, opinię swoją wyrażę jako stary "issowiec", niestety w tamtym roku Konami olało PS4, więc byłem zmuszony sięgnąć po produkt EA Sport (nie zawiodłem się). W tym roku jeżeli chodzi wieczny pojedynek FIFA czy PES, śmiem twierdzić że zdania jak zawsze będą podzielone, ale ze wskazaniem na EA (tylko ze względu na całą otoczkę meczową, trybuny itp). Pod względem graficznym delikatna przewaga po stronie FIFY, jeżeli chodzi o styl menu itp (ale jeden lubi to a drugi tamto), jeżeli chodzi o gameplay czyli moim zdaniem najważniejszą rzecz to PES ma przewagę, gra się bardzo przyjemnie, może bramkarze czasami zbyt łatwo wpuszczają dziwne strzały, ale w końcu to jest piłka nożna a nie ręczna, gdzie wszystko można praktycznie wyłapać. Jeżeli chodzi o porównaniu twarzy, to z PES-a jak żywi dosłownie, nie ma się do czego przyczepić, tradycyjnie będziemy musieli sobie porobić sami transfery bo KONAMI jak zawsze ma z tym problemy, zwłaszcza z ostatnim tygodniem letniego okienka (brak Griezmana czy Cerciego w Atletico Madryt). Podsumowując król powraca, ale powoli, wydaje mi się, że w przyszłym roku wróci w glorii chwały.
--- Koniec cytatu ---
A powiedz jak najważniejsza sprawa, czy piłkarze dalej są tak mozolni jak w 2014 i jest lekkie opoznienie w reakcji zawodnika ? tzn moze nie grales w 2014 ale czy zauwazyles moze takie cos w 15 ?
Bookie:
Powiem tak, może nie będzie to nic nowego, ale im więcej meczy zagrasz w tego PES-a tym co raz bardziej on zaczyna się podobać :-).
topek -> Grałem na PS3 i byłem bardzo zawiedziony, w tej chwili wszystko jest tak jak trzeba. Nie czekasz 3s na strzał, tylko od razu bomba, nie ma żadnego opóźnienia, piłkarze nie latają jak by im się siku chciało jak to w tym roku FIFA zrobiła, biegają normalnie.
topek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiem tak, może nie będzie to nic nowego, ale im więcej meczy zagrasz w tego PES-a tym co raz bardziej on zaczyna się podobać :-).
topek -> Grałem na PS3 i byłem bardzo zawiedziony, w tej chwili wszystko jest tak jak trzeba. Nie czekasz 3s na strzał, tylko od razu bomba, nie ma żadnego opóźnienia, piłkarze nie latają jak by im się siku chciało jak to w tym roku FIFA zrobiła, biegają normalnie.
--- Koniec cytatu ---
tak to jest z pesem ze im wiecej sie pogra tym bardziej wchodzi ;) mialem tak z kazdym z iss wlacznie :)
tylko w pes 2014 nie gralem bo sie nie dalo przez te opoznienia, ale skoro mowisz ze juz jest ok to super ! dzieki za odp :)
Nawigacja
[#] Następna strona