To koniec, czas na finał!
@PatricJakim Narodowym?!?!?! to w PESie 15
Dzięki
No nic, tłumów tu nie było ale wszystkie mecze były oglądane regularnie przez jakąś tam stałą widownię, którą udało mi się zbudować poprzez rózne fora, Twittera i takie tam podawanie dalej. Dzięki!
Co do dalszej przyszłości, czekam na to co przyniesie PES 2015. Wyglądało to kapitalnie, ale potem nagrywki z dema PESa na PC mnie przeraziły i teraz nie jestem sam pewien. A więc czekam także na Firebird Patcha do PESa 6.
W każdym razie max od listopada serii po polsku już prawie nie będzie. Jeżeli umiecie angielski, to przygody będą trwały! Albo cała gama rzeczy z PESa 2015, a jeśli serio będzie beznadziejny na PC, to PES 6. Co by nie było, będzie na pewno. Jeżeli interesuje Was dalszy rozwój akcji to po prostu polecam subować i follołować na Twitterach, bo nie sądzę żebym na polskich forach miał to już jakoś wklejać.
No nic, to były dość pracowite miesiące odkąd rozpoczął się International Challenge. Teraz jestem już na karuzeli na dobre - głównie dzięki tym, którzy zostali oglądaczami. Dzięki raz jeszcze!