Autor Wątek: Kilka komentarzy w pesie i wybór  (Przeczytany 1777 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline revar

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 30.03.2012r.
Kilka komentarzy w pesie i wybór
« dnia: Październik 16, 2014, 03:20:42 »
Jak dodać wiele komentarzy w różnych językach w PES 2013? Mam angielski, portugalski (nie działa) i Włoski.

Chciałbym, sobie dodać komentarz rosyjski, polski i arabski, ale zawsze muszę zastąpić ten oryginalny angielski komentarz.. Bo czego nie pobieram to wszystko się nazywa dt00_e a to jest plik od angielskiego - problem w tym, że angielski też chcę mieć. Chcę mieć je wszystkie w grze i przełączać między nimi w menu, nie zmieniając pliku dt00_. Jeśli dodam je tak: dt00_a (na arabski) i dt00_r (na rosyjski) to nie działa komentarz gada jakieś losowe rzeczy zbugowane.. muszę wybrać tylko jeden komentarz i nadpisać dt00_e ale nie mam wtedy angielskiego komentarza. Na pewno musi być jakiś sposób aby to zrobić, teraz mam dt00_e i dt00_i na angielski i włoski. Jeśli ktoś się orientuje jak to zrobić to będę wdzięczny za pomoc.

Ps. Wiem, że raz miałem też dwa angielskie (różne bo jeden z fify przerabiany) do tego był włoski i arabski działał. Wszystkie je miałem w grze w menu i mogłem zmieniać bez wchodzenia w pliki a teraz coś nie gra.

stanek1983

• Gość
Odp: Kilka komentarzy w pesie i wybór
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 17, 2014, 12:55:17 »
musisz do gry wgrać też pliki językowe tj. pliki dt05_r, i itd. to są napisy dla wersji rosyjskiej i włoskiej np. tak mi się wydaje. Choć ja mam dwie wersje PES-a na dysku C i D i by mi działało na D muszę wgrać oryginalne pliki również do wersji na C.

Offline revar

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 30.03.2012r.
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 17, 2014, 16:24:47 »
Mam od początku te pliki dt05 z różnymi końcówkami razem 6 takich plików. Zadziałał mi ruski komentarz jak dodałem jako dt00_u nie wiem dlaczego z _u na końcu działa a z _r nie. Tylko teraz pytanie jak dodać jeszcze inne np. polski, arabski?

stanek1983

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 17, 2014, 16:41:35 »
a jaki masz patch?

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 17, 2014, 16:41:35 »