Kurde...myślałem że problem z typami rozłączającymi grę dotyczy głównie PC ale na PS4 również opanowali tą zacną umiejętność. Na ostatnie 10 meczy miałem 3 rozłączenia, za każdym razem to samo do przerwy od 3 do 5-0 dla mnie, po przerwie lagi mimo że wcześniej nie było problemów z płynnością i koniec meczu bez punktów do rankingu, dobrze że nie przypisuje mi porażek ale to pewnie kwestia czasu, machnął bym na to ręką i pomyślał że to jakiś przypadek gdyby nie to że za każdym razem prowadziłem i wynik był już raczej przesądzony.
Jeśli są tu jacyś "rozłączacze" to gratuluję nabycia tej niesamowitej umiejętności, dobre i to bo grać to wy za cholerę nie potraficie
Proponuję tylko żebyście się skrzyknęli i ugadali w jakiejś "league of cheter" czy coś w ten deseń i tam rozłączali się do woli między sobą na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, przynajmniej nie będziecie wkur... normalnych graczy dla których gra to rozrywka a nie sposób na dowartościowanie się i pozbycie kompleksów poprzez osiągniecie cholera wie czego i jakimi środkami. Żałosne z was KUCE.