Taki przypadek wczorajszy przedstawię:
W losowaniu przeciwnika w myclub trafił mi się jakiś gość, patrzę 12 division, siła zespołu Lvl 2.
Wchodzę w gameplay, gość ma w drużynie: Neymar, Aguero, CR7, Bale, Eduardo, Gotze, Ramos, Silva i trzech mniej znanych.
to od razu wchodzę w info zawodnika i patrzę, że ma 0 rozegranych meczy w myclub ;p
Tak sobie myślę zobaczy co potrafi....
Gość rozłączył się w momencie, gdy strzeliłem mu 2 bramkę w ciągu 15 min czasu gry i wygrałem 3:0.
Ważną rzecz, którą zauważyłem jego zawodnicy nic nie grali tzn. jak komputer nimi sterował, zero wyjścia na pozycję itp.
Silve z Ramosem jeździłem jak dzieci jakimś gościem z 76 over heh.
Myślę, że było to związane z team spirit, gość zaczynając grę na piracie oczywiści nie miał coinsów, żeby kupić lepszego trenera, a tego co miał był zasłaby na tą drużynę i komputer nimi nic nie grał.
Miałem raz podobną sytuację, jak skończył mi się kontrakt mojego lepszego trenera i nie miałem GP, żeby odnowić i wziąłem 2 który był za słaby na moich zawodników i team spirit spadł mi na 6 ;p
Grałem wtedy mecz z komputerem na szczęście i ledwie wygrałem bo moi zawodnicy nic nie grali ....
Jak goście, którzy grają na piratach i mają tak zajebistą drużynę na początku nie kupią wystarczającego trenera, co są ciency jak Polsilver.
Taki wywód z mojej strony