Spadek z 970 ratingu do 925
zagralem wczoraj dwa turnieje, nawet sie nie kwalifikujac dalej - dawno tak nie mialem, jakas wygrana reszta remisy i jedna wtopa, ogolnie kompletna dominacja na boisku jednak w.skladach przeciwnikow coraz wiecej zawodnikow pokroju robben, ronaldo, aguero, bale itp. Z takimi zawodnikami nie sposob nie zrobic jednej sytuacji wypuszczajac ktoregos prostopadla i strzelic, nie ma nic łatwiejszego ... Na koniec jeszcze mnie roxlsczyla z jakims leszczem i 15 pkt zabrało...
Dwa losowania zrobione zrobilbym cztery ale kupilem mourinho. Co ciekawe 80% na czarna pilke a wypadli matri(78) i liorente(82) oczywiscie obaj nie sa warci takiego ovr wiec ich od razu wypier...
Na angielskim forum czytam, ludzir losuja co chwila ronaldo, neymara, ibre i kogo tam jeszcze ciekawe ile tych losowan za coinsy
Apropo mourinho- nie polecam, mialem grac z kontry a to ka bylem kontrowany hehe bo posiadanie 60%, trener niedla mnie, moz gdyby mial skrzydłowych pokroju 85 ovr to bym przełamał to nieszczęsne ustawienie dla slabszych graczy. Wrocilem sobie do bangarda, swietny trener
I na koniec, z ciekawosci szukalem przeciwnika na lvl 2 wedlug mojej dywizji(1) przez 30 minut nikogo nie znalazlem o gdz. 15 , wydaje sie ze ci wszyscy ludzie graja vs com