Widze że wszyscy ostro losują
ja uparcie agenta LM olewam poza tym już zbrzydły mi te losowania i ciułanie GP, ileż można? Fajnie by było mieć Messiego, Ronaldo czy tam Suareza tylko skąd brać GP na kontrakty dla nich jak z kompem się nie chce grać ani w coinsy inwestować
Tym bardziej że z moim obecnym składem czasami niebezpiecznie zaczyna spadać ilość GP na koncie
wystarczy jakaś seria remisów. Cóż, skład mam wyrównany, może nie jakiś kosmiczny ale dobry i tyle mi chyba wystarczy.
Zagrałem dziś mecz w div po kilkudniowej przerwie, zremisowany 5:5, z marszu włączyłem losowanie przeciwnika i kick off
, gram i patrze co ten mój DE GEA wyczynia w bramce i dowierzyć nie moge, gość uciekał przed piłką jakby w dwa ognie grał a jak już uciec nie zdążył to pomagał jej wpaść do bramki w końcówce chciałem zmian dokonać żeby jeszcze wydrzeć te 3 ptk więc wchodzę na tablicę a tam DE GEA ma niebiską strzałkę w dół
i ot zagadka rozwiązana, gdyby nie to z pewnością skończyłoby się na 5;0 dla mnie , swoją drogą nie przypuszczałem że te spadki formy serwowane przez konami są aż tak widoczne, ciekawe tylko jak długo to potrwa bo nie mam godnego zmiennika, Ankfiejew i Oblak to jednak klasa niżej