Dla mnie tegoroczny PES stracił datę ważności, wczoraj po wielu miesiącach gry i setkach losowań wpadł Benzema
tylko co z tego jak już mi się grać dalej nie chce, po miesiącach forsowania bramki rywali Jacksonem Martinezem (skądinąd nie najgorszym) wpadł wreszcie jakiś w konkretny napastnik którego pewnie nawet nie przetestuję.
W my club co drugi skład prawie taki sam, więc pora odłożyć argument o losowaniach jakoby miały wpływ na wielką różnorodność, różnorodność to była w 1 miesiącu po premierze:) jedyne o co chodzi w losowaniach to wyciąganie kasy na coinsy przez mniej cierpliwych.
Mam nadzieję że w następnej edycji będzie to trochę bardziej sprawiedliwe bo ciężko sprawiedliwością nazwać to że gość po 60 meczach ma lepszy skład niż ja po 600 i pomijam tu losowania za coinsy bo to inna bajka, o online div nawet się nie rozpisuję bo zagrałem tam chyba ze 20 meczy z tego 18 z realem madryt
, myślałem jeszcze że trochę na lvl 1 lub 2 pogram tym szrotem wylosowanym w ubiegłym tygodniu ale nic z tych rzeczy, jak już mi kogoś znajdzie na tym lvl to w pierwszej 11 gracze TOTY a na ławce kasztany z ovr 60, wszędzie głupie cwaniaki, nawet w grze ,szkoda gadać na temat takich kuców-onanistów.
No nic dziś wieczorem ruszam po Dziki Gon więc podejrzewam że na serwerach konami będzie o jednego gracza mniej, może lagi znikną