Dział Ogólny > PES 2015
PES 2015 - Tryb myClub
halaparty:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMnie bardziej ciekawi jaki bedzie tryb myxlub bo jesli na obecnych zasadach to pewnie nie dokonam zakupu. Niektore rzecxy sa nie do zaakceptowania np. Na lvl 1 sily graja aguero cavani i kilku innych jednoczesnie, albo te losowania, ktore maja na celu powiekszenie portfela konami :) oczekuje prostych zasad dla dobrych graczy, np. Bonusy za wygrane mecze z rzedu narazie czekamy :)
--- Koniec cytatu ---
oczekiwać to mozesz najwyzej ze coinsy podrożeją ja juz sobie odpuszczam pesa kupowałem go tylko dla mlo a ten my club i coisny dla mnie to juz za wiele
Nevsanga:
w Fifie jest jeszcze godzej, co zrobić...
ony:
jak i w PES'ie tak i w FIFIE to wszystko jest jednym wielkim gównem, chociaż w PESIE jest to o tyle dobre, ze jednak na te piłki można zarobić wygrywajac mecze online i vs com, wystarczy poświecić pare h i kilka piłek można losować, jeśli chodzi o FIFE to jest totalne zero, za wygrany mecz dostaje się z 400 coinsów, zrobili beznadziejne widełki, gdzie jeszcze przed nimi można było naprawde zarobić, i stać było na paczki po 100 K, jak dla mnie tragedia z każdej strony, a wątpie żeby cokolwiek się zmieniło w nowych częściach, dlaczego? bo i jak EA tak samo KONAMI chcą zarobić, nie patrząc na to co chcą gracze.
sherlockholmes:
Jakiś super agent jest dostępny ktoś losowal?
mojekqwerty:
Losował ktos nowego Agenta? Mnie wpadli Vierinha Otamendi i Toni czyli bez szału
Nawigacja
[#] Następna strona