Dział Ogólny > PES 2015

PES 2015 - Tryb myClub

<< < (640/652) > >>

sherlockholmes:
ja jeszcze nie, pozniej wygram challenge to polosuje, bo gpsow nie mam ze wzgledu na przerwe w gre nie mialem okazji skompletowac, a ma ktos liste z tymi pilkarzami?

Nevsanga:
Ten agent  za jest za turniej online ? jaka szansa na czarną pilke ?

sherlockholmes:
mozna go miec za challenge - 3 mecze wygrane 3 agenci i mozna rowniez za gpsy. Wygralem challenge i wylosowalem pogbe, de gea, perrotti(79) i pozniej za gpsy c. bravo ten bramol z barcy, ktorego kiedys zwolnilem. Chyba typowa loteria skoro wyszedl mi pogba, sprobuje uzbierac jeszcze troche gpsow to sie polosuje pare pilek, chcialbym trafic jakiegos dobrego bocznego pomocnika bo z tym mam problem.

Mam aktualnie 982 punkty w rankingu i 18 wygranych z rzedu, nie gram juz turniejow bo tylko na nich tracilem rankingi mimo ich wygrywania.

Ktos mi napisze, czy gra Pogba? staty dobre, ale vidal chyba jest lepszy od niego, mam jeszcze szwajnstaigera i yaya toure, ten ostatni wymiata wiec wlasciwie nie jest mi potrzebny. De gea super, wreszcie mam dobrego bramkarza na ewentualne karne, bo jak gralem turnieje to reina srednio dawal rade, jest za niski. Jak ktos korzysta z de gea to tez moze opisac wrazenia :)

Nevsanga:
To trylko dopytam czym się różni ten agent od wcześniejszych ? jaki procent jest na czarną piłke ?

ony:
szerlock Pogdba - vidal / srodek Twój, przynajmniej mnie nimi się grało bardzo dobrze, co to w ogołe za agent? dawno nie grałem może bym coś ograł :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej