Dział Ogólny > PES 2015
PES 2015 - Tryb myClub
FUCK_CELTIC:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENic prostrzego, jak strzelasz krzyżakiem to włącz sobie wskaźnik l1 albo r1 (nie pamiętam teraz bo nie mam w rękach pada) i wtedy ustawiasz sobie gdzie chcesz strzelić, tak samo to działa bez wskaźnika z tym, że wtedy musisz już to mieć opcykane, aby piłki nie wywalić poza bramkę.
--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie tak jest. Okienko się pokazuje, ale to nie zmienia nic jeśli chodzi o celność uderzenia.
sherlockholmes:
Losuje ktos?
Never_Soba:
Witam wszystkich (to mój 1st post na forum). Ja polosowałem trochę z tego specjalnego agenta, który jest dostępny od czwartku, niestety ma on być też tylko do tego czwartku :/ szkoda, bo można trochę ciekawych grajków wyłowić. z TOTY trafiłem na D. Costa, J. Boateng, N. Matić i M. Depay, pozostali mi do wyłowienia T. Silva, E. Hazard, Lewy, James, resztę całą mam. Tutaj lista dostępnych grajków
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
sherlockholmes:
Jak masz całą resztę to właŚCIWIE nic przyzwoitego ci nie zostało :) ja dziś wylosowalem depaya. Fajny zawodnik choć nie pasuje do mojej obecnej taktyki będę musiał poszukać nowego trenera z trzema napastnikami. Dziś już chyba nie połowie zawodników ale jutro chciałbym zrobić z 3~4 losowania. W dalszym ciągu mam do wylosowania 8 graczy z top 10 tego agenta mimo że zrobiłem ogółem ponad 30 losowań: ) szczęście widać nie dopisuje
Never_Soba:
Nie no chciałbym jeszczze tylko tych panów T. Silva, E. Hazard, Lewy, James. Szkoda, ze sloty takie rogie na graczy, poszerzenie z 90 na 95 kosztuje mnie teraz 30 000 gp o_O
Nawigacja
[#] Następna strona