Dział Ogólny > PES 2015
PES 2015 - Tryb myClub
niebieski9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy ktoś z was ma jakiś patent na wykonywanie karnych na padzie bez analoga? Gracze z analogiem wykonują je jak chcą, a ja mam problem nawet z trafieniem w światło bramki no chyba, że strzelam w środek. A jak tylko próbuję w bok to nawet jak uderzę z minimalną siłą to albo nie trafiam w bramkę, albo trafiam w słupek >:(
--- Koniec cytatu ---
Nic prostrzego, jak strzelasz krzyżakiem to włącz sobie wskaźnik l1 albo r1 (nie pamiętam teraz bo nie mam w rękach pada) i wtedy ustawiasz sobie gdzie chcesz strzelić, tak samo to działa bez wskaźnika z tym, że wtedy musisz już to mieć opcykane, aby piłki nie wywalić poza bramkę.
mojekqwerty:
KOlejne dwa losowania Alexis SAnchez i Harry kane
sherlockholmes:
Wylosowane: ibra, cahill :) chyba wreszcie uda się skompletować team i będą tylko turnieje, mam zamiar losowac 6 piłek dziennie z tego agenta bo naprawdę fajni gracze wylatuja z ubłaganiem czekam na reusa lub hazarda :)
Oto lista wylosowanych przeze mnie zawodnkow
kane
dybala
jallet
xhaka
perotti
bravo
coutinho
cahill
de gea
lacazette
pogba
ibrahimovic
Mam ogromna nadzieje na dalsze szczescie, potrzebuje jedynie bocznego pomocinka i koncze z tymi losowaniami
Wypadl kroos ale nie przyda mi sie raczej, bo mam super pomocnikow srodkowych. Na takim samym poziomie OVr jest di maria i Hazard szkoda ze jednego z nich nie wyciagnalem z pilki
Nevsanga:
mozna sie obłowić teraz :)
u mnie Ibra, Pogba z ty lepszych i niestety gorsi też się pojawili Dybala i Toni
sherlockholmes:
U mnie hazard :) A później bonucci którego niedawno zwolniłem : chce zrobić jeszcze z 10 losowań może trafię Ronaldo lub Messiego . dawno nie miałem złotej piłki więc pewnie niebawem się trafi
Nawigacja
[#] Następna strona