Dział Ogólny > PES 2015
PES 2015 - Tryb myClub
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---gdzie można zamówic nowego pesa? i na jaką platforme? na pc sie da zamówić?
--- Koniec cytatu ---
Gdzie tylko można, kto szuka ten znajdzie :) patrz w google
Można np. na PC + koszty przesyłki:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Cytuj ---A w bieżącą wersję nikt już nie gra?
--- Koniec cytatu ---
Skąd mamy wiedzieć... a tym bardziej po co wiedzieć... :P kto chce to gra, kto nie to nie lub czeka na nową serię... dziwne pytanie...
patrykfederowicz1:
Cześć, szukałem odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie w necie i na tym forum i watku myclub, ale nie mogę nic znaleźć. Chodzi mi o rozłączanie przez gości, którymi wygrywa sie najczęściej i pod koniec meczu właczają tak zwaną pauzę i nastepuje rozłaczenie meczu bez walkowera :/ Boże jak to irytuje. Pewnie nie jestem pierwszym graczem, którego to denerwuje dlatego chciałbym sie dowiedziec na czym to diabelstwo polega. Pes2015 jest moją pierwszą, w którą gram online i nie mam pojecia jak to było w poprzednich wersjach. Jak mam grac z takimi ogórkami to raczej nie bede brał sie za pesa16, bo szkoda nerwów :P
OnoMatoPeja:
To standard w PESie :P
Od lat Konami tego nie naprawiło. Jak to robią.. nie wnikałem, po co mi to wiedzieć, jak przegrać to z godnością nie ucieczką z meczu :P
Never_Soba:
Taki c**l, podczas gry zazwyczaj odpala utorrent na kompie czy jakieś inne aplikacje, które mają zapchać łącze i gra was rozłącza w związku z zbyt słabą jakością połączenia i tyle. Powinni to jakoś rozwiązać, bo irytuje. Chociaż na ps4 nie jest to bardzo uciążliwe więc da się życ.
hose444:
Never_Soba - na Forum nie przeklinamy!
Nawigacja
[#] Następna strona