Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PTE Patch Update 8.4 FINAL - RELEASED 08/09/2015

<< < (7/33) > >>

BlaseR9:
Trzeba ściągać poprzednie wersje czy wystarczy tylko najnowszą?

tomi55:
zainstalowalem go i w bundesldze nie ma bayerne a reszta klubow z bundesligi ma tylko herby i nazwy zawodnicy juz sa nie prawdziwi

94Broda:
Hej,mógłby mi ktoś wyjaśnić jak można wgrać do tego patcha paczkę stadionów.

bart123:
@94Broda - trzeba się pobawić "DpFileListGenerator" i tam poustawiać kolejność plików. Bądź notatnikiem dodać do "DpFileList.bin" nazwę "FixStadiumsV2.cpk" Instalowanie paczki z dołączonego Stadium Managera w PTEPatch.exe nic nie daje, bo trzeba też oprócz stadionów dodać plik z FIX-em "FixStadiumsV2.cpk" Pamiętaj, żeby zmienić nazwę paczki od @EstarlenSilvaa z "PackStadiumsV2.cpk" na "ptepatchsta.cpk" I wszystko śmiga.

94Broda:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE@94Broda - trzeba się pobawić "DpFileListGenerator" i tam poustawiać kolejność plików. Bądź notatnikiem dodać do "DpFileList.bin" nazwę "FixStadiumsV2.cpk" Instalowanie paczki z dołączonego Stadium Managera w PTEPatch.exe nic nie daje, bo trzeba też oprócz stadionów dodać plik z FIX-em "FixStadiumsV2.cpk" Pamiętaj, żeby zmienić nazwę paczki od @EstarlenSilvaa z "PackStadiumsV2.cpk" na "ptepatchsta.cpk" I wszystko śmiga.

--- Koniec cytatu ---
dzięki,pobawię się z tym,próbowałem wcześniej według instrukcji w paczce ale wywaliło mi stroje w lidze angielskiej a i czy murawa na Camp Nou w nocy u wszystkich tak badziewnie wygląda?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej