Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PTE Patch Update 8.4 FINAL - RELEASED 08/09/2015
Agueroooo16:
Mógłby ktoś wrzucić na zippyshare Patch 3.0 lub rozłożyć je chociaż na dwa bo mam problem gdy dłużej mi się pobiera ; )
liver128:
Czy Sider 1.1 by Juce dodany z patchem PTE 3.0, to dodatek odblokowujący oprawy przedmeczowe? Jeśli tak to to trzeba jeszcze go jeszcze w jakiś sposób uruchomić? Bo po samej instalacji patcha nadal nie mam opraw
pejejek94:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy Sider 1.1 by Juce dodany z patchem PTE 3.0, to dodatek odblokowujący oprawy przedmeczowe? Jeśli tak to to trzeba jeszcze go jeszcze w jakiś sposób uruchomić? Bo po samej instalacji patcha nadal nie mam opraw
--- Koniec cytatu ---
Uruchom plik PTE Patch i po prawej stronie masz opcję Free Side Select. Wtedy uruchomisz sider z oprawami. Zawsze przed włączeniem PES musisz tak robić, jeśli oczywiście chcesz mieć animacje przedmeczowe :)
liver128:
dlaczego ten patch usuwa herby z innego patcha? Wczesniej miałem zainstalowanego chyba PTE 1.0 dodający min wszystkie herby, a po instalacji PTE 3.0 znowu mam to samo co po świeżo zainstalowanym pesie...
ps: co zrobic aby oprawy przed meczowe byly na stale odblokowane, a nie tylko wtedy kiedy włącze slider.exe?
M!K$ON_N$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
[/c]
--- Koniec cytatu ---
dodam jeszcze, ze nie zmienia mi sie wersja gry po zainstalowaniu patch'a 3.0 + 3.1
Nawigacja
[#] Następna strona