Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PTE Patch Update 8.4 FINAL - RELEASED 08/09/2015

<< < (10/33) > >>

strojo86:
Dzięki.
To jeszcze jedno pytanie, skąd takiego cracka ściągnąć? jakiś link bym prosił :)

KrystianTraker:
Podczas instalacji wskazać folder download ?

KrystianTraker:
wyskakuje to..

Skoczolopulos30:
Czemu ten patch nie działa online ??? jak chcesz zagrac z kimś to po 20 minutach gry wywala do menu.

malishh:
Mam problem z zainstalowanie Patcha w wersji 3.0. Otóż wszystko zrobiłem jak trzeba i gra jest zaktualizowana, tyle że włączam na starym cracku do DLC 1.0, ponieważ gdy wrzucam ten do 2.0 gra w ogóle mi się nie uruchamia(próbuje, bo przez sekundę jest czarny ekran i wyskakuje z powrotem do Windowsa). Niby składy i drużyny są, problem jednak jest w tym, że nie ma prawdziwych nazw klubów. Bardzo proszę o pomoc.

Teraz info dla forumowych SŁUŻBISTÓW - tak mam wersję piracką, bo jestem już trochę starszy i mam czas pograć maksymalnie raz w miesiącu i inne wydatki. Przez całe życie kupowałem oryginały, a poprzednią część, która była słaba kupiłem aż 2 razy (na PC i konsole), więc Konami jest mi winne jedną wersję :). Choć pewnie i tak się skończy, że jak zobaczę gdzieś na półce to wyląduje w koszyku. Także proszę o nie moralizowanie mnie, a pomoc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej