Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PTE Patch Update 8.4 FINAL - RELEASED 08/09/2015

<< < (11/33) > >>

stanek1983:
nie wrzucaj żadnego cracka bo ten patch chyba go już ma skoro jest tryb offline. Przed włączeniem patcha usuń plik LIVE000 z mount w moich dokumentach, wszystko z download oprócz DLC. Musisz uruchomić patch tylko w trybie offline, bo z wiadomych względów online nie zadziała tobie. P.S gra na allegro oryginalna kosztuje max 90 zł. Nie wierzę, że Was nie stać, a jak coś to sprzedaj te dwie za 45 zł i już masz oryginał, bo nie ma się co czarować 2015 warto mieć.

P.S: musisz też znaleść odpowiedni crack do swojej wersji: REOLADED czy tam inne, jeśli ten działa, bo to może tego przyczyna, lub antywirus zablokował ci exe i plik dll.

strojo86:
Trzeba instalować wersje 2.0 czy wystarczy 3.0 +3.0.1 ?

daniel93:
Nie moge zaktualizować data pack (Version1.01)  Wyskakuje mi taki komunikat "You version of Pro Evolution Soccer 2015 is out of date. Please update your game to the lates version then reconnect." Prosze o pomoc

malishh:
Nie mam takiego pliku jak LIVE000 w katalogu mount - w ogóle nic tam nie ma. Pliki DLC tzn, które? Ja ściągnąłem jakieś odchudzone DLC, które nazywało się Pes2015 1.02 sebastian3155. Popularniejsza wersja (Pro.Evolution.Soccer.2015.Online.Mode.Crack.v1.02.00DataPackV2.0CARLOS17_201412) w ogóle mi nie działa. Crack, który w końcu odpalił grę w wersji 1.02 i DLC 2.0 to Pro Evolution Soccer 2015 UPDATE 1.02.00 CRACKONLY READNFO-CPY.

Tak wygląda mój folder download:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Próbowałem przy wyłączonym antyvirusie i nic. Oczywiście grę odpalam w trybie offline.

Cały czas wszystko jest jakby ok poza tymi nazwami drużyn. Jednak najśmieszniejsze jest to, że skróty nazw na tablicy wyników podczas meczu są prawidłowe :-)

Jakieś pomysły?

Rzeczywiście chyba szkoda czasu na piraty... :)

malishh:
Problem rozwiązał się po zainstalowaniu dodatku PTE Patch 3.0.1. Dziękuję bardzo za chęć pomocy!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej