Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PTE Patch Update 8.4 FINAL - RELEASED 08/09/2015

<< < (19/33) > >>

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUzylem dpfilelist deneratora 1.4, nie zaznaczałem pliku dt80_200E.cpk

Stadiony śmigają ładnie, jednak nie ma prawdziwych nazw w bpl, Bundeslidze, 2 lidze angielskiej i niemieckiej. Zniknęły też nazwiska i zdj. managerów drużyn. Jak na to zaradzić? Proszę o pomoc

--- Koniec cytatu ---
spróbuj odpalić grę przez ich exe. nie przez selektor

daniel93:
po zainstalowaniu patcha 4.0.1 update pes nie chce mi sie włączyć ;/ "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona(0xc0000142). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację." Instalowałem na czystego pesa patch 4.0 a potem 4.0.1 i jest to samo. Pes zaktualizowany 1.03 i data patch 3.00. Pomoże ktoś?

stanek1983:
wątek powtarzany milion sto tysiecy razy, poszukaj na forum, w goglach, ale po co, masz antyvirusa który zablokował steam.api czyli tzw. cracka, jeszcze raz ktoś o to zapyta - szlag mnie trafi......

daniel93:
antywiurus był wyłączony w czasie instalacji patcha jak i w czasie wklejania cracka, w czasie próby uruchomienia gry tez jest wyłączony kiedy wkleiłem cracka na zainstalowany ptach 4.0.1 to mimo wszystko chodził tylko patch 4.0 i kiedy na wklejonego cracka wgrywałem 4.0.1 to znowu pojawiał sie ten sam problem. https:// stąd pobrałem cracka, a forum jest chyba po to żeby pomoc, nie każdy jest znawcą ;)

stanek1983:
Grę piraci ą to widzę umiesz instalować. Przecież ten patch ma w sobie już cacka. Po kiego grzyba tobie ten? 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej