Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PTE Patch Update 8.4 FINAL - RELEASED 08/09/2015
daniel93:
Po prostu czytam instrukcje ale widze że Ty jesteś taki obeznany więc pewnie sam nie jedną taką zainstałowałeś. Sciągnałem go bo normalnie patch 4.0.1 nie działa i z nim tez nie. Więc jesli nie wiesz czy można coś z tym zrobić to myslę ze nie ma sensnu dalej kontynułować tego wątku
mumin1987:
wyjdzie jakieś uaktualnienie transferów do patcha 4,01 i dlc 3,0?
gottsu:
Po kilku przetestowanych patchach (PESgalaxy, TugaVicio) znalazłem tego właśnie. Patch jest porządny, stosunkowo niewiele waży w grze, stroje (na nich najbardziej mi zależy) są dosyć wiernie i ze szczegółami odwzorowane, ciekawostką są wgrane tzw. adboards (osobny dodatek z tymi planszami), jednak one nie są tak wierne do oryginałów, ale to już błahostka :)
Uważam, że ten patch jest w czubie najlepszych i polecam właśnie go każdemu innemu graczowi :)
criss9759oz:
Ma ktos rozwiązanie na ten błąd "aplikacja nie została właściwie uruchomiona 0xc0000142" szukam nic nie umiem znaleźć nie znam się na tym za bardzo, próbowałem instalacji sterowników nowych do wszystkiego ale nic nie dało?
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMa ktos rozwiązanie na ten błąd "aplikacja nie została właściwie uruchomiona 0xc0000142" szukam nic nie umiem znaleźć nie znam się na tym za bardzo, próbowałem instalacji sterowników nowych do wszystkiego ale nic nie dało?
--- Koniec cytatu ---
jakich sterowników ty szukasz? Masakra. Od dzisiaj wprowadzam zasadę. Przed zadaniem pytania proszę podać wersje gry. Pirat czy oryginał. Ok?
Nawigacja
[#] Następna strona